че кумирът ви е едно просто чучело на конци....фносни
Това ми дойде ф повичи, та да се изЯсня веднъж и завинаги!
Нито Нинова, нито Радев, нито който и да е било друг не са ми нищо повече, от инструменти, които виждам за възможно да изпълнят неккви мои желания.
Докато смятам, че тези инструменти са годни - ще ги подкрепям, като се изпилят - да вървят на майната си.
Само ще уведомя, че моите желания не са толкова лични, колкото - обществени.
Така смятам, а разбира се, може и да бъркам, да приемам желаното за действително, да се заблуждавам и т.н.
Кумири - нямам, Господ тъй е разпоредил и макар да съм атеист, уважавам чужди мнения, дотолкова, доколкото са ми в интереса.
Някъде из онзи форум, сам се определях като умерен циник, с възможност за развитие в правилната посока.
Напомням просто.
И за да не звучи изкуствено и надуто - в момента Радев ми е необходим като антипод на мутрата и до изчегъртването и, Нинова - също в подобна мисия. Ако видя, че някой от тях се размине с моите очаквания, ще им стана враг!
Засега, двата инструмента се срещат и пускат искри един от друг и това ме дразни, че не са насочени към това - което желая.
Тъпо и грубо може да е, но по кратко и ясно не мога.
А аз уважавам нюансите, като съжалявам, че сега едноизмерни путюфци може и да ме налазят.
Твай!