0 Потребители и 205 Гости преглежда(т) тази тема.
фсичко тва не е така
Той все такива ги избира - харизматични: Плевнлиев, Цецка сега Герджиков.Към последните двама изпитвам съжаление като към жертви...
дебата следя у форума и явно печеля.
не знам как е, ама не е така
Герджиков е класическо дьонме, което е дълбоко неубедено в това, което прави, но трябва да се себедокаже колко е ревностно. Ей такива пейсегодишни неофитчета са бутали езически храмове в късния Рим.
Мъ не са ли свършили тия?
повече од половината Достоефски
и жените им питат същото с досада,Джузепе
"повече од половината Достоефски"
а да си гледа правата на българските граждани.
Кво като си имал видеоконферентна връска з Байдън, ас утре също иам видеоконферентна връска с околийския началник Манфрет Вебер.
Всички четни страници?
Ше те държа лично отговорна за разсипаната част от коктейла ми, но се пак за да съм сигурен - Идиот ли визираш? :crying_with_laughter-3302:
дотук разбрах, че Герджикоф 1. Не е специалист.и2. Герджикоф обича хубавото и не обича лошото.
Щом е повече от половината май е чел нечетните.
Дойде моментът Герджиков да каже "Не съм красив и не ме харесват, но какво да правя", и да пролее сълза.
Не знам за жените им, аз на мойта и харизах и двата телевизора, сипах си двоен коктейл и реших да се възползвам от двоен кеф И мир душевен и балсам за месото.
А най-големата мания е как налива акъл на Радев за авиация [/quoteСтига ва, ся ше ме убеждавате, че съм упущил бигист локъл шоу?Баси!И мачове не гледам, за кво ли живея!
Това, с хронометъра, е неква супер тъпня.
буквално същото щях да кажа и ас.