Голямо самочувствие демонстрираш и то без грам покритие. Пък и лицемерно съдействие предлагаш, и то с истинското съзнание, че балтаеш. Аре повечко скромност, ако обичаш, щото точно в този случяй се фъргаш в голема неизвестност
И между другото, аз нося фамилията на един безскрайно честен човек, който от неколко години не е между живите. Ама той и на оня свят може да е спокоен, че не съм я посрамила . Ти нали си македонка уж , ще трябва да разбереш, какво означава това
Слушай, дете на моите години, ако предлагам някому оборудване, то е защото мисля, че ще се нуждае от него! Аз постоянно живея в голема неизвестност, нося си също македонската фамилия така, както мисля, че е правилно. И от все сърце ми се ще да отпуснеш малко жилата, и на теб да ти е по-леко, и ние да се притесняваме за теб по-малко! Карай го малко по-лежерно този живот, друг няма да имаме!
Наскоро гледах видео за една ленинградска майсторица. Та тя в един светъл момент плюнала на логистичната си кариера и отишла да бродира корсети. Какво била последната капчица, която обърнала кофата на решението й? Ами китайската й партньорка, която рекла, абе, вие руснаците (общ термин за всички рускоговорещи, от казаха до прибалтиеца) живеете така, като че ли имате още по няколко живота в запас. Сега ще поживея за родителите, сега за децата, сега ще оправя работата, сега ще оправя страната -и опа, животът ви е свършил, а вие още не сте живели за себе си! Хоби някакво, туризъм, алпинизъм, низане на чушки, готвене на тарталетки, каквото там ви е на сърце.
Знам, че това е лукс огромен, ама сред всичкото ежедневие все би трябвало да се намерят тези няколко минутки за теб, самата теб и само за теб. Било то и спускането на парата тук, за което твое право ще се боря с нокти, зъби, щитове и каски!