Все повече се учудвам, къде съм попаднал. Дълго време следях мненията тук и ми допаднаха интересните събеседници. И информативни, което за мен е най-важното. Дозата хумор и находчивост в изказа също ценя твърде високо. Та решех, значи, и аз да допринеса в тази насока, с каквото мога. От първия ден обаче виждам персонални разправии, които за един newbie са пълна енигма. Е, ако искате да сте някакъв закрит клуб, може, но тогава не се отваряйте за нови членове. Как, мислите, се възприема от непосветените стрелбата между никове, които се мъчат да се поразят със старите си никове? Абсурд! Сега сте се сетили да се удряте с прането през плет, който отдавна вече е съборен с бившия форум. Извинявайте, но ми приличате на мизерни наследници на клошар, които са се събрали в подземието му и се бият за вехториите му. При това с "аргументи": "Ти ли бе, дето първи му събу чорапите! А ти, ма, я си спомни как го наричаше! И последната бира му изпи!" И прочие, и прочие... С една дума, погледнете се отстрани!