66,
няма да има такива апокалипсиси. Просто трябва да разберат, че освен заложените мини тази герберска пасмина ще действа така - популистки и пречеща на всичко нормално и да я игнорират тотално. Когато не могат веднага да я натирят.
А проблема си иде не само от герберастията - шибаните брюкселски зелки са в дъното на тази криза и най вече либерастията им. Тва е то свободно движение на хора, стоки и капитали и "пазарни регулации".
Изтропат се в Брюксел със зелените си измишльотини и недомислици, вдигне се цената на енергоносителите, местните либерасти изкупят евтиния ток който произвеждаме и го продадат на същите шибани либерасти, а ние да им теглим масрафа! Идиотия!
И не сме можели да го регулираме - щот нъъълии, нарушаваме принципите на свободния пазар - виж по горе!
Чудя се, ако някой дойде и изкупи млякото в БГ, дали ще посмеят управниците ни да оставят бебетата гладни?
А без да съм експерт, сигурен съм, че има поне 3-4 механизма да се регулират или поне смекчават такива простотии - бедните страни да страдат за кефа на богатите.
И точно в този момент мръсниците от гробарите се възползват да предлагат популистки идиотии.
Бе как не се усетиха тия пубери /за сеирджиите не говоря/ но болшинството от пуберите в НС как не се усетиха, че предлагането на дуловската гаубица да се фиксират цени със задна дата от 1 януяри 2021 е куркапан!?!
Как не им светна ламБата?
Няма да има повишение в началото на следващата година или поне не така драстично, както полегналия КЕВР се изтропа, но срамът за уйдисването на герберския акъл си остава и дано е последен. Но вонята дълго ще се носи.
А за дългия Иван - отдавна съм писал - най високия стълб от бул. Ленин!
Твай.