Разбрах, гражданино Модератор... Имате си мръсници за мръсната работа...
Апропо - не ми отговори на въпроса - ако аз (примерно) напиша нещо за майка ти - подобно на това отгоре - ти как ще реагираш?
П.П. Срам ме е за теб, че сам нямаш доблест, а пускаш разни перковци, олигофрени и явни откачалки, да вършат мръсотиите вместо теб...
Но бъди здрав...
e не, едно си знаете едно си баете.
значи, виновен ви е Путин, щото след като го заливахте години с помия ви тегли една като бъди, обаче ся ви е Путин виновен.
и ти. осра пейзажа, ма ти е виновен бъди, щото те нарече както си заслужи, и те прати където ти е мястото.
бързо ослепявате за собствените си простотии, но надавате вой до небето, ако някой ви погледне накриво
що така бе, джанъм? като щеш свобода що не я взимаш барабар със задълженията, ами драпаш само другите да изпълняват своите, и то когато на теб ти е кеф?
и да, да ми даваш път в живота и да обясняваш на админ/мод как да си върши работата не е добра идея.
още повече, когато стана ясно че няма да се толерира повече тук това поведение на подебаване на опонента, а после искане да бъде замразен реагиралия.
пъ съ-
ами аз простотиите ти не ги трия и ги оставям - да си висят да се вижда отдалеч какъв си.
държиш да ги трия? ми не ми е кеф
ако напцуаш - мое да го тура под иконата цензурирано, мое да не го туря. както дойде.
след като толко време ме обвинявахте, че правя кот ми скимне - ся що се сърдите, че почнах да го правя наистина?