грешката е твоя, а не моя
и ти се натискаш за любов, а не аз.
не случайно дадох историята на флейма, която ти така старателно изтри.
та виж там, потърси ако трябва, как правилно трябва да отговориш на кайли и недей да се натискаш повече с мен, още повече, че сам казваш че в някои среди на това се гледа с неодобрение
"флейм" не е потребителски термин.
не е, но описва много точно какво правя в момента.
вярвам, че при фсички случаи ще се въздържиш да реагираш като админ на претполагаемите травми, причинени ти, докато си функционирал фсъстоянието си на потребител.
това го приемам като персонална обида. и намекът ти, че мога да те накажа за този спор, както и намекът за травмите.
Не те ли смущава, че вместо да обърнеш внимание на Кайла върху факта, че шансът човек да умре од ковит е измеримо по-голем од шанса същият човек да фане миокардит од ваксината, ти се заяде с посочващия тоя очеизваждащ факт, а именно с мен?
това е лъжа и манипулация. въпросът на кайли нямаше нищо общо с миокардита и вероятността да го хванеш.
„заядох“ се с теб, защото в напъна да си оригинален и ехиден към кайли, ти се оля феерично с онази сметка, която предложи на кайли. целият спор се върти около нея, но странно защо ти все бягаш от нея и ми приписваш неща, които никога не съм казвал или правил.
Не те ли смущава като човек на цифрите, че ако шансът човек да умре од ковит е измеримо по-голем од шанса същият човек да фане миокардит од ваксината, едва ли е рационално да поткрепяме защитаващия обратната позиция колега и едва ли е рационално и одговорно да подкрепяме антиваксърски дивотии?
това какво общо има с факта, че ти не знаеш как се изчислява вероятност? какво общо има с факта, че когато посочих грешката, която си допуснал, ти започна да се гърчиш и да ми приписваш неща, които не съм казвал?
Не те ли смущава усещането, че трендът на увеличаване на вероятността вече да не те възприемат като обективен човек на цифрите може да ти напраи самоидентичността на дреб? Щото ако един професионален човек на цифрите плюе върху тех, къф човек на цифрите е той, сериозно?
именно като обективен човек на комбинациите от цифри, инженер etc аз изобщо не коментирам тези комбинации, защото се съмнявам в тяхната достоверност. не виждам смисъл да коментирам подобни неща.
Не те ли смущава смътното чуфство, че заради ената лична неприязън към мен си плюеш на сурата като инженер, техничар и човек на науката, емпиризма и рациото ?
именно като „инженер, техничар и човек на науката, емпиризма и рациото“ направих онзи коментар за твоята грешка.
и беше много по-простичко за теб да кажеш „вярно, сбъркал съм“, с което спорът щеше да е приключил и аз може би щях да съм обяснил на кайли що е то кумулативна вероятност и как се изчислява.
та имаш ли да кажеш нещо конкретно за грешката, която вече два пъти допускаш?
колкото до теб -- в момента се държа точно така, както ти се държиш с останалите (принципът WYCIWYG).
и вече започвам да се съмнявам в мотивите ти (и на още няколко човека) да се държиш точно по този начин. надали го правиш от сърбеж за оригиналност.