Представяш ли си какъв паразит, вредител и ощекаквобеше?!
именно.
паразит, интригант, агресивен, неадекватен.
с непомерно високо его.
прилагащ непрекъснато хватки от комсомолско събрание от късния соц.
без ирония го споделям.
рекламирате чат рум и твърдите че е форум. няма да коментирам колко е адекватно, не е моя работа.
моя работа е, обаче, че виждам как полагате усилия да съсипете тоя форум.
нападате всеки, който си позволи да ви коментира.
обиждате и провокирате всеки опонент, а после търсите начин да го отстраните служебно.
така и не разбрахте, че бан за инакомислие тук не е бил налаган, с едно изключение - на фашиста антисемит.
и му е наложен защото е такъв, а не защото по съвместителство е и антикомунист.
и на фирмин, и на теб, и на останалите наказанията са ви налагани защото тормозите другите и смятате това за нормално.
многократно ви бе казано, че тук не е мястото, където да лекувате психичното си здраве за сметка на останалите.
още повече, че оставяте сериозни съмнения, че проблема ви не е психичен, а психиатричен...
наказанията.
дотук съм наказал фирмин за седмица и ловкия за ден за близо хиляда дни администраторстване. И двамата за едно и също. А имено агресивно неуважение към останалите, гарнирано с изискване на неприкословно уважение към самите тях.
Е не става, казвам го многократно. Получавате това, което вие самите давате.
оттогава насам единствената промяна е, че не ви търпя по хиляда дни да обиждате и форума, и администрацията и колегите, а ви връчвам хладилника моментално.
беше изтрит, защото беше започнал да тролиш.
на направена забележка от моя страна започна да обиждаш, да си измисляш права, да се заяждаш, да спамиш.
уйдисах на акъла на Ной да оставя нещата така,
и да тестваме авангардната и идея да ви даде огледалце да се огледате.
видя се какво се получи.
аз, от своя страна, разбрах че няма какво да си играя на възпитание с агресивни простаци.
И сменям тактиката.
Досега променях, обяснявах, триех, замразявах.
приемам поправката. Досега обяснявах, променях, обяснявах, триех, обяснявах, замразявах.
(отсега нататък) Става на променям или трия, замразявам, ако ми остане време - обяснявам.