Банът ми изтичаше на 7-ми. Интервалът между 4-ти януари и 6-ти февруари е по-голям от месец. Надявам се това уточнение да ти уталожи никаквите чувства, породени от факта че при всичките ми негативни качества съм бил предпочетен като евентуален бъдещ собственик на тва нещо тук.
ми не, просто в оймякон отразих със закъснение групата банове, които наложих първите дни на януари.
както многократно съм казвал - не живея заради форума, нито като теб имам нужда от бясна самореализация без значение на каква цена.
хич не ми пука за комплексите ти, може да си ги проявяваш навсякъде, но тук ще се съобразяваш с правилата.
Когато ддангтуин ви остяваше да го обиждате и да му се катерите по главата ви предупредих, че сечете клона, който ви дава комфорт, не разбрахте от дума.
е, сега отделям време колкото мога, приоритетите ми са не да обяснявам, а да възстановя реда.
затова първо банвам, след това, ако ми остане време и ресурс, описвам във информационната тема.
.... а тая кълка, на която лежиш, че уж заради някакви твои хипотетични положителни качества ти е било предложено - в голяма грешка си, но кой съм аз, че да споря с корифея на чатовете.....