...... Надявам се това уточнение да ти уталожи никаквите чувства, породени от факта че при всичките ми негативни качества съм бил предпочетен като евентуален бъдещ собственик на тва нещо тук.
Реки, за да избегнем всякакви фриволни тълкувания, искам да уточня следното:
1)
не беше предпочетен (този глагол предполага сравнимост между поне две неща), беше предложен, едната причина посочих снощи- харесвах истинските ти мнения още от покойния форум;
2) второто на което се надявах, беше дадената от теб заявка да споделиш какво би направил да оправиш този упадъчен форум (умишлено ползвам за втори път това опроделение);
3) третата причина беше, че ти се оформи като морален предводител на (ще го кажа деликатно) антагонистите на администраторите и модераторите, групичката я знаеш;
Поради горното силното се надявам да бъдеш истински мъж и да останеш при нас, шушляците в този форум,
~~~~~~~~
...сега нещо друго, имащо отношение и към алтернативата и към разговора тук:
* в края на ноември миналата година предложих анкета с въпрос за форумна профилактика = затваряне на форума до Коледа, като причина посочих (по памет) да сортираме мислите си и да решим всеки за себе си какво искаме и какво предлагаме, да бъдат формулирани и публикувани еднозначни правила за поведение - анкетата я има, всеки може да погледне
* бях навикан и обвинен в какво ли не, вкл. за затваряне на форума, активни бяха пичовете от агитката, ти ги знаеш;
* до ден днешен ми е любопитно кои бяха онези трима, които подкрепиха идеята залегнала зад анкетата, няма значение, не е епо темата;
* през месеца след анкетата (XII 2021) обругаването на, ще ги цитирам - Госингер, Ной и Паралелепипед - придоби грозни форми и мащаби, което логично доведе до отказа на Госингер да се занимава повече с форума, който създаде и поддържаше повече от три години с любов в свободното си време;
* * * *
Пиша горното с огорчение и надежда, че ако този форум продължи да съществува, макар и като по-малкия брат на чата на Реки, останалите тук ще преодолеем егоизма си, личното си его и няма да действаме първосигнално, ще уважаваме другото мнение, каквото и да е то.
~~~~
PS аз няма да се присъединя към предложената алтернатива, първо, защото не обичам и нямам нужда от чатове, второ, не харесвам по-голямата част от известните ми участници.
Съжалявам.