Нещо не съм съгласен с определението "лъжци" - не избираме "лъжци", а тъпаци и ако погледнем назад във времето вървим от читаво към тъпо!
Извинете, но Тиквоний беше връх на мъдростта в сравнение с Простия Киро! Онзи можеше да си смени мнението два пъти на ден, а тоя не е ясно дали въобще има мнение!
Преди Тиквата - СтаниШеф. Не мисля, че може да се прави сравненние!
И така назад! Както казват - "Хубавото беше"!
ко? не. баш лъжци си избира мъдрият български народ и ако не си съгласен, значи не си спомняш фактите.
баща ми гледаше зяпнал изявленията на симеончо за осемстотинте дни и викаше 'тоз човек го лъжат!'. айде, него и да са го лъгали, интервюто с кеворкян, в което твърдеше как няма стотинка да вземе от родната си земя, го има нейде из тубата. той все пак за два мандата и залезе.
после беше серго, дето никога, никога, ама никога нямаше да ходи евродепутат. ама никога, хич, отнюд, дааа.
боко освен, че е осъден за лъжа, дойде на власт с обещанието да вкара в затвора онея предишните, дето много крали. предпочетен пред всички останали в продължение на - колко - 5 или 6 избора. подред.
слави е един безумно искрен, мани, мани. той танцува само едни избори.
кирчо не е ясно дали съзнава кви ги плещи, сепак българския му е чужд. това обаче не го оправдава - плющи лъжи както преди, така и след като мъдрият български народ му даде правото да води бащина дружина.
та така. браво ваньо браво костов нема да го почвам че като се сетя за оня теменужения и почва да ми се драйфа.