Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 01, 2026, 02:56:46

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 4943839 пъти)

Imko1, Nor1, peniko и 224 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28687
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #22020 -: Април 30, 2026, 21:09:41 »
Quote (selected)
Чезаре Ламброзо 30 Апр 2026 13:43ч.
Със сигурност г-жа Доцова става за депутат, но не и за председател на парламента, особено след категоричната заявка на Радев за въвеждане на някаква нормалност в държавата. Тази нормалност обаче преминава през номинация и избор на достоен, авторитетен, с достатъчно дълъг житейски и професионален опит човек за председател на НС, който е най-високия държавен пост в една парламентарна република. Не мисля, че г-жа Доцова притежава такива качества, а подозирам, че тя е една от най-добрите кадри в ПБ. Не знам при това положение как и кои лица от екипа на г-н Радев ще заемат министерските кресла и каква точно самостоятелна и автономна политика ще провеждат в условията на тежка икономическа и външнополитическа турболенция.
Коментар от новината за "някаква Доцова"
https://glasove.com/novini/mihaela-dotsova-ot-progresivna-balgariya-e-noviyat-predsedatel-na-parlamenta

П.П. И друго ми фана окото:
Quote (selected)
Ту-Туууу 30 Апр 2026 15:08ч.
Това ми е някакво дежавю. Гледам спасител, гледам мутреси, гледам олигарси, а прсотия народ си мисли, че ще го спасяват.
« Последна редакция: Април 30, 2026, 21:16:53 от buratinob »
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8686
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #22021 -: Днес в 00:04:02 »
Да гледаме положителното.
Инсталирането на семплата женица кат прецедател не само отговаря на циливилизационните практики (справка урсулата .......), но води и до някои изводи.
ПБ явно се позиционира в лагера на еврооптимистите. Наред с Тиквун, Прас, ПП, ДБ и разни по малки партийки и файтони. ИТН, БСП, разни обелки и люспи .......
Там се задават кални борби. Вероятно първо ще задушът ПП.
ЦеЕлият терен на еврореалистите остава за Възраждане, ако БСП не се преметне там разбира се.
« Последна редакция: Днес в 01:46:07 от 66 »