Всяка продажба на държавно имущество през т.н. демокрация, беше кражба!
Глей ся друже!
Дали аз, ти, други некои мислим така е едно.
Излиза обаче, че законът мисли друго.
А законът е този, по който всеки - дори аз, ти, другите, дали мислим обратно или не - трябва да се съобразяваме с него.
Дори да сме обикновени кръчмарски дискутиращи,ако и на масата на сайбията като вътрешни.
Асол, като държавен служител се прави на отнесена по въпросчето с понижена трудност и досега изобщо не е взела отношение по това, че дори за редови държавни служители законът е този, който доминира трудовата характеристика и всички останали и по сложни взаимоотношения между служителя, шефа му, шефа на шефа му ...до министъра и т.н.
Би трябвало законът да доминира и нашите айляшки взаимодействия, но не е!
Пример - с мен - аз беснея срещу мутрата и на всички може би им е ясно, че това е мутра, обрала и разсипала десет пъти повече отколкото обра - БГ. И аз искам да е при бай Ставри.
Но не бих задал въпрос - що още не е!
Това не е сериозно.
Другото, което не е сериозно е твоето твърдение от по горе, че всяка продажба на... е кражба!Прескачам много твърдения и сега - защо не съм съгласен да се стига до такива крайности - ами защото служат не за истината и прогреса и/или справедливостта а...пак за крайности!
Е не се ли напатихме от крайности бе да гоweb@?
Да! За брутални кражби и явни "законови престъпления" - съгласен, трябва да вдигаме врява и не само.
Но останалото служи повече на разни тарикати да рИват - и тия, като ония.
Независимо кои са "тия" и "ония" и независимо кое, кога се случва.
Аре до тук, че стана дълго.
Кайли не харесва това.