пиле шарено /или шиле парено - както предпочиташ/, аз проблеми нямам. ти нещо ми се връзваш, а проблеми има този, който се връзва. аксиома - неа нужда от доказване. btw 'мисля, следователно съществувам' е теорема, която е надлежно доказана. ако не знаеш как - гугли*
та, както казвах, аз проблеми нямам. разни неадекватници и акванудисти се пробват по въпроси, които не разбират, а аз ги коригирам. толкоз.
колкото до енгелсът, той седи тука само благодарение на мен. има архив - порови се, образовай се, човекът откровено си призна, че ще брани форума от мен и затова ще седи като един часови, сущий гюро михайлов, само и само аз да не взема да облъча форумците с нещо вредно. ама напоследък дава фира. както се каза по гръцки - каталясвалясвалис.
*гугленето не е за секи. вчера довтасва малкото и вика 'тате, имам да пиша реферат за натуту и югославия, и ми трябват извори'. и не може да намери, търсеше какво е станало с нато след бомбенето на югославия. обясних ѝ аз какво си спомням и взех и аз да гугля. е няма бе! нищо не намерих нито на енглиш, нито на дойч, и като ми писна и почнах да търся на руски, и изведнъж ми изскочи докладът на международния трибунал за югославия, който някак си е на английски, френски и сръбски, не на руски. загадка какая-то. може би защото на руски по принцип търся с яндекс /имам лисик, бледа луна, хром, яндекс и микромекия едж инсталирани, споменавам ги по реда на използване, сега пиша в хрома/. ей го доклада:
https://www.icty.org/en/press/final-report-prosecutor-committee-established-review-nato-bombing-campaign-against-federalгугъля все повече се държи като търсачикте от преди 25-30 години, разните му алтависти и прочие, от които оцеля само яху. гугъл ги проби, щото онези пляскаха реклами като резултат от търсенето, а гуглето тогава показваше това, което търсиш. сега положението вече определено не е такова, поне от моята гледна точка в смисъл на гео-ип и прочие кукита, дето за удобство ми седят на компа. и по всяка вероятност ще го сменям или с патето /duckduckgo/, или с бинг. или с яндекса като браузър и търсачка. китайските не ги знам как са, ама не мисля да са по-малко събиращи данни от бинг или гугъл.