Тържествено обещавам, че ако Възраждане бъдат първа политическа сила в два последователни пълномандатни парламента...
Никога няма да бъдат. Достигнаха максимума си.
Не бях предполагал, че съм толкова злопаметен, но това ще го запомня и ще го цитирам след следващите избори. (Но ако все пак забравя, нека някой ми напомни, моля!)
Не може да бъдеш злопаметен, ако го начукаш на някого със самите негови нефелни предположения.
Стига те да се различават драстично от твоите.
Обаче като се заканваш така, би трябвало да си готов да получаваш и контрата, ако твоите се окажат нефелни.
А не сме ги чули още.
Даже ти предлагам ено открито залагане - ако Възраждане на следващите и/или по следващи избори мине 50% /не забравяй, че това е заричането на вожда за да управлява!/, аз ще се извиня на всички тук и ще престана да коментирам политици, като си призная, че нищо не разбирам от такива и избирателите им. Най малко това, освен ако не си дигна шапката от срам, че съм бил наивник в напреднала възраст.
Ако обаче Възраждане, напредне само още с няколко процента - нещо, което съм го допуснал още преди последните избори и си остане там - някъде под 20%, ще очаквам от теб най малкото по умерени изхвърляния за нови началници и малки прасета.
И като допълнение - една курсова работа на тема:
Ако в една обществена система от общо 100 персонажа, съставена от 50 идиота и 50 - да ги наречем неопределени персони, извадиш от неопределените 20 и ги замениш с други 20 (наречени възрожденци) и невлизащи в никаква комуникация с останалата паплач - на кого от началната конфигурация помагаш повече?
Курсовата работа не е дисертабелна, а просто илюстративна и ще влезе в сила след постигане на споразумение с теб. Ако!
Е?