Час след като руснаците застанат на брега на Дунав ще сменим правителството с антиантлантическо.
Това няма как да стане дори с "отвързана" фантазия. Защо да идват руснаците на Дунава? Да ни сменят олигарсите ли? С други, приятелски на Русия?
Това правителство (и всяко друго марионетно) може да се смени само с въоръжена борба. То си има наука по въпроса. Още другарят Мао е писал книжки за това.
Ситуацията в БГ много напомня тази в Куба 1959. Фидел Кастро не се е плюл с Батиста по тяхното народно събрание. Нали е излязал в планината? Хрушчов не дебаркира тогава в Куба. Да се разчита на руснаците е "да се чака от умрял писмо". Техните олигарси имат други планове.
Нима Васил Левски е разчитал на руснаците?
Другаде трябва да е борбата. За смяна на обществено-икономическите отношения. Има "bigger fish to fry".
Има ли кой да я води тази борба? Май не.
В тази обществено-икономическа система, такова правителство. Ако дойде някой като Орбан в БГ какво ще се промени? Младите българи ще престанат ли да емигрират?
"Възраждане" дори не си посочват социалната база.
Предполагам народите на Европа трябва да обеднеят още, за да се получи революционна ситуация.
Няма да стане с ракийка и салатка пред ТВ.
Дори не разбирам защо се занимавате и обсъждате т.н. евроатлантици. Бесните кучета не се обсъждат. И не е затова, че работят срещу държавата. Кой я еве капиталистическата колония?* Те ви(ни) бъркат в джобовете всеки ден. Разпродават (подаряват) всичко което е някаква ценност в БГ. Стигнаха до танкове и ракети. Все едно им е бащиния.
Закривай!
* тук се лензеха за "родината". Аз на тази "родина" не съм служил.
Ако трябва да се сменя правителството, за да се сменят концесионерите на плажовете, "аз съм благодаря". Не мисля да участвам.
Open your mind!