Да не говорим, че дьонметата с мръсни богуши газят по Конституцията на Република България
Да си призная, постепенно започвам да усещам, че престава да ме интересува какво става в БГ.
От една страна, постарал съм се да бъда независим от почти всяка простотия, която може да измисли управляващата пасмина, бизнес такавата и всичкото чиновник до който по един или друг начин допирам.
Е, не мога да се лиша от автосервиз и лекари примерно, но за щастие имам няколко около себе си близки, които поне съвет могат да ми дадат /лекари/.
А вече не вярвам, че тази управляваща пасмина /не само сегашната/ в БГ може да се пребори, не че нещо е силна, но заради простия народец, който или си гласува като овца и си иска да го web@т, или изобщо не желае да участва по какъвто и да е начин в обществения живот.
Ами то нали демокрацията е това - ако 80% от едно общество са идиоти и желаят едно - другите 20% няма как да им се противопоставят.
Убеден съм, че всичко по горе е верно, само с една уговорка - че до 80% се стигна след 35 годишна обработка на плебса, който и без това оскотяваше с всяка година и с всяка година повече и повече срещу мъниста ставаше дупедавец, а не бе съвсем такъв преди.
Като събера всичко това на едно място, единствената алтернатива ми се види само оня момент, когато световният ред ще се преобърне. И да, ние пак ще сме на опашката и пак последни ще се освестим /или по скоро освестят/, независимо от активността на останалите 20% от народеца.
Т.е. в някакво бъдеще / а то май ще настъпи по бързо отколкото очаквах/, пак ще преживее територийката поредната национална катастрофа, пак ще има катаклизми и някаква форма на НС, пак ще има "репресирани" и т.н.
Всичко това разбира се, ако до 15-20 г. не се промени светът, ако този процес се забави и българите ще изчезнат, така че няма да има значение какво и що било.
Затова започна да ме интересува повече какво става по света, отколкото в мамковината.
А че до настъпване на денят Х /изчезването на БГ или освестването/ от територийката камък върху камък няма да е останало, в това съм почти сигурен, но за това да му мислят тези, на които в момента не може да им се набие в междуушието грам акъл.
Не знам защо го написах всичко това, може би за да видя други мнения.
Не, че съм дигнал бял байряк, ама сутрин пия по две супени лъжици "Maynata vi" след кафето и може и от това да иде.
Щото дозата сам си определих.