Ми аз не знам, ма ми се струва, че комуникациите сите са през спътници и антенки вече, и да има кабели все още тук там, отдавна са прегризани от мишки.
Начи, седя си аз в панелката, чопля си носа и фейсбука на компютъра и изведнъж хоп, спира интернето, взимам телефона да звъня на доставчика, хоп, телефонът чер екран, алеле, не помня ни един телефон вече в главата си. Търча при комшиите, ма и те така, ни телефон, ни интернет, ни тутурути, ни номера, излизам на площадката, там доставчиците са си написали на ХАРТИЯ телефоните, слава Богу, търча на улицата, ожаднявам, влизам в супера за вода, хоп, касите не работят и суперът не работи. На другия ден суперът празен, щото доставчиците не могат да се свържат със супера - няма телефони, по улицата паника, няма интернет, няма супер, транспортът не върви, щото светофарите не работят и джунджуриите, де поддържат движението вместо регулировчици, са отказали. Катастрофи навсякъде и нема как да се мине.
Банките затворени, парите ми на карта, няма как да тегля, щото банковатите празни, а и да бяха пълни, електронната система, де знае колко пари имам в наличност, е изпържена.
Гладен и луд народ разбива витрини и т.н....
Не знам, честно кое ще изпържи едно точно насочено силно изригване, ама ми се чини, че комуникациите ще си заминат, Ще караме на пощенски гълъби. Преди 60-70 години е имало кабели под земята, а сега само антенки стърчат. Бензин да си налееш в бензиностанция как? Като и картата ти не работи. Не можеш да се придвижиш, нямаш какво да ядеш, нямаш и интернет, нито връзка с близки и приятели.