Ъхъ
Разбрах.
Всичко е тип топ.
Има малка грешка в тактиката по повод на символичен играч.
Нищо че малката грешка в тактиката дава възможност на ПП-ДБ да запази светлия си образ и едновременно да изпълни договореността си с ДПС.
Това са дреболии които баламите ще преглътнат и скоро ще забравят.
Както беше с гласуването за чужди войски на територията на БГ.
Карай да върви затова пък внесоха предложение за американскиье бази за което беше ясно че няма как да мине в това НС.
Защо не инициират пак референдум за базите.
Вече имат опит, а и темата обещава по-голяма подкрепа отколкото за еврото.
Дано го направят.
Аз пък мисля, че на темата пеевски вече кълват само идиоти. Но пък като се намират, защо мисирките да не я ползват отново. Вярно, че този път отразяването й беше вяло и не успя да достигне развитие. Отново ще повторя - в комисиите в НС има квоти и няма никакви значение кой от коя партия е в тях. Там се гласува само партийно и останалото е миша тупурдия. Важните гласувания са в зала за правителство, закони, решения на НС и вотове на доверие/недоверие. Всичко останало е за разкалване на пейзажа и се използва невежеството на населението досежно устройството на държавата и принципите и правилата за нейното управление. Преекспонират се откровени глупости без значение, а се замитат основни положения.
Давам пример веднага. Гласуването на промените в НК. БСП не участва в гласуването в зала, но Възраждане участваха, защото отдавна искаха да изкарат следствието от прокуратурата. Последното беше вкарано там по предложение още на Станишев и приложено на практика от юрист ристю. Още тогава 2009 година, във форума на сега аз и жана се препирахме с ристю във форума на сега/той тогава участваше там под псевдоним/ и времето показа, че ние двете се оказахме прави. Държа да подчертая, че имаше текстове, които Възраждане не подкрепиха и такива, които подкрепиха. Не се наемам да твърдя, дали ако бяха бойкотирали закона, щяха да постъпят правилно, щото така или иначе щяха да се приемат куп неща. Номерът е да се опиташ да прокараш своите тези
п. п. Предполагам, че Бармалей може да ми е свидетел. Той отдавна си води записки