Гледам сами сте се сетили за привилегията с апартаментите.
Ма то само един!
Ми те и другите по един получаваха ама след много чакане и в краен квартал и доста по-манечък от тези на "заслужилте другари", еле па и врътка с продажба на наследника че да докопаме още един.
Ото, добре дошъл!
Разправяш че 1985 до 89 приемали куцо, кьораво и сакато в БКП.
Може, ама един Костов например асистент в пропагандна катедра не е могъл да се докопа, само жена му Елена била с потекло да я приемат и сега оня стана "ястреб".
Една забавна случка в бургаско. Преди няколко години бише партийно величие разправяше на маса за Валерката с релсатаЛ
- Аз на тоя два пъти съм му писал "Не" на молбата за партиен член, много загубиха БКП/БСП от това отхвърляне, сега можеха да имат голям "актив" в портфолиото.
Сутринта принца учтиво помоли да дам примери с БКП/БСП милионери.
Харесвам такъв подход!
"По именно колега, по именно!"
Преди си мислех че е виц, ама като се огледам си живеем във виц, та е напълно резонно.
Да почнем с "елита".
Женята Дайнов, Иван Кръстев.....
Не подсказвайте!
Всички ги знаем.
Да минем на башбаканите дето липсват в инвентарния списък на Джузепе.
Гергов, Гущеров, Бенчев....
Последното упоменато поименно е недоразумението Бенчо Бенчев от бургаското котило което след като пострада че е ятак на Митьо с очите даде изявление по медиите.
Не ми се търси, ама БСП активиста с ролсройса страдалчески и чистосърдечно обясни как се е замогнал.
След промените "другари" на баща му казали че няма да оставят тяхна семка в нищета и му харизали земеделието в Сунгуларе.
Тия дни споменах нашия кмет като мед "бате Митко" та да си довърша.
Комсомолски, председател на учкома в техникума, после висше в Москва.
Това няма да го видите в СВ-то му.
Откритие на Данчо Ментата като младото бъдеще на СДС че и председател на групата в Бургас.
Данчо го наритаха в ДПС, ама контаките "джедай - падуан" и днес не са закърнели.
После Митето, стана гербер, сега от вице на ГЕРБ, липсва му само лидер на някоя подмяна или президентско движение в портфолиото.
За сега толкова, ще се местя в друга тема.
Вярвам ако всеки от вас се огледа може да добави бройки без да се напъва и от "частен случай" може да ви стане "всенародно".
Та вчера казах и сега както преди и не се отмятам.
Каквото преди, такова и сега.
Ако бях се впрегнал щях да си го туря като подпис, ама ЕС ми е по-голяма заплаха от местните боклуци на които сме свикнали от векове.