Не знам защо този глупак и
патологичен лъжец Сивилов ми излиза непрекъснато на Ютуб ? Уж го премахнах от фаворитите, но продължава да ми се лепи като рядко кучешко... ОК. Стиснах зъби и понеже имах едни "мъртви" двадесетина минути на служебния комп, наложих си да изгледам последната му повръщня от 18 минути и отвратителния му говорен дефект с р-р-р-р-то, правеш го на л-л-л-л... Ей тъй, малко мазохистично, но го изгледах.
Значи този левак е уникален лъжец и наглец. Гледа те в очите и вика на черното бяло, и обратно ! При Милеи инфлацията падала , но всъщност това не било на хубаво
Щото като падала, после пък щяло да има социални вълнения, криза и т.н. Следователно 210 % инфлация, която леваците достигнаха в края на 2023 според лъжеца Сивилов е много добре ! Вероятно през Жан Виденовата зима, когато опъвахме уши , това мамино номенклатурно пухче не е усетило какво е "хиперинфлация" и много съжалява че аржентинците не искат повече от нея, искат Милеи ! Който спира инфлацията и прави живота им по-лесно програмируем... После за корупцията на Бегония, ама как така обиждал на "корумпиран" ! Няма леваци, които да не са корумпирани. Докато при десните управления корупцията е често срещана, при левите е 100 % ! Да не давам световни примери - да припомним само съседната Бразилия и Лула да Силва и наща крадла Дилма ! Сатанюгите-глобалисти валиха военния Болсонаро и отново върнаха крадците , да Силва е осъждан вече !... Американските вестници пишели че инфлацията в аржентина е пречупена от Милеи, но всъщност неговите приятели от ... Чили /!/ му казали че е точно обратно, и инфлацията ставала още по-голяма ! Невероятна е комунистическата наглост.
Да дава примери с днешното управление на Чили, където управлява откровен комунист - САТАНИСТ , който си набоде най-жестоко населението с жижите на Файзер-Модерна, и сега най-набодената нация в света има най-висок ръст на заболеваемост и онкология, да ни се дава Чили за референция, моля ?? Освен това съм бил два пъти в Чили /верно преди К 19/ и това което видях с очите си са цени - по-високи и от аржентинските, при заплати , да им се чудиш как оживяват горките чилийци.... Комунисти, сър ! Следващата сивилова повърня беше арията "Милеи е луд, Милеи е луд !" И как като казал на Санчес/Бегония че са корумпирани, с това провалил опитите за споразумение на ЕС с МЕРКУСУР ! Ало-о-о ? На кого е нужно повече това споразумение ? На ЕС или на МЕРКУСУР ? Кой има ресурсите, и къде годишните темпове на ръст на БВП превишава в пъти европейските ? "Ама Милеи искал да обвърже Аржентина със САЩ " Че с кого да я обвърже ? С Китай, с Индия, с Русия ...? Естествено американската държава Аржентина да е обвързана със САЩ, със съседите си от МЕРКУСУР , и чак после със задокеански контрагенти... А пък Борел бил казал че ЕС не разрешавал политиците да се обиждат персонално , на семейна основа -
Ха-ха-ха-ха ! Тази изцепка на дъртия каталонски троцкист и маоист дедо Борел, не съм я чул. Но като нищо може да я издрънкал ! Сивилов реве , инвистициите на Испания в Аржентина били колко си не знам милиарда, и така "метрополията" ... СТОП ! Сивилов, глупак си и глупак си оставаш. Испания не е "метрополия" на никоой. 200 години от как Аржентина е независима страна и Испания не й е никаква метрополия ! Явно в часовете по диамат/исмат, както и в МГУ Сивилов е пропуснал тези факти. А дедо Борел властта му приключва до Канарските острови. Отвъд тях е само една изкукала дядка. Пак повтарям, за мен отговорът на въпроса, от къде тръгна тази
неистова омраза към избора на аржентинците има конкретен отговор. От речта му в Давос ! Тя просто уби клаус-шваабовците на място и в реално време. Просто им се дръпна акото от ужас ! Нищо добро не чака Хавиер от тук насетне в контактите му с Давоските уроди и Дийп Стейт ! Господ да му дава сили, както и на политици като Орбан, Фицо, Де Вилде, Маринката... и дано дочакаме избор на Доналд Тръмп !