Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 13, 2026, 21:43:17

Автор Тема: Унгария  (Прочетена 7272 пъти)

Butch, Maximus II, Споко, ohubohu (+ 1 Скрит(и)) и 80 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12239
    • Профил
Re: Унгария
« Отговор #60 -: Днес в 20:13:02 »
Quote (selected)
И на променливи шарлатани / президентски любимци.
Не съм светил кой кому е баш любимец,  но няма лошо - кво беше там -
Quote (selected)
„Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък“ (Йоан 8:7)
Аз не съм!
Гласувал съм и за МЕЧ!  :popcorn:
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2101
    • Профил
« Отговор #61 -: Днес в 20:13:53 »
И защо не се съберете всичките вкупом? Не мога да сваря да отговарям на всеки защитник на правата вяра по отделно... пък и няма  аз да ви правя масовост на сий уважаван форум?
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #62 -: Днес в 20:18:15 »
Quote (selected)
да научи що е туй цицер
Форумецът, дали е уважаван или не, но е работил някое време в една известна вестникарска редакция (има и доказателства), та знае кво е "цицер" от къде 30-31 г. ago!
 :i_laughing:
Бях направил пропуск, да цитирам напълно, че да не се загуби_
Quote (selected)
Публикувана от: дедо Барми
« -: Днес в 20:10:16 »Quote (selected)
Песков призвал не забегать вперед с прогнозами о политике новых властей Венгрии
Редакция сайта ТАСС
15:20
А моя линк е от « Отговор #37 -: Днес в 15:22:46 »
Апропо - все пак има малка файда от писанките ми - я гл'ей как викито помогна на един твърде уважаван форумец да научи що е туй цицер :i_laughing:
« Последна редакция: Днес в 20:37:50 от Giuseppe »
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10054
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #63 -: Днес в 20:23:52 »
Ето ви истински анализ за Унгария, а не повърхностните разсъждения на г-н Марков.

Скотт Риттер: КТО И ЗАЧЕМ УБРАЛ ОРБАНА ПЕРЕД УДАРОМ ПО ИРАНУ?

А, щом мечката играе у комшиите, ще заиграе и у нас.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12667
    • Профил
« Отговор #64 -: Днес в 21:09:48 »
При Такър оригинал такъв нема? Обикновено има видео, а не снимки. Аз няма да го слушам. Скот така или иначе ще коментира в оригинал някъде скоро. Това да не е ИИ за баламурници?
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12667
    • Профил
« Отговор #65 -: Днес в 21:15:25 »
ЕС выдвинул 27 условий новому премьеру Венгрии для размораживания €35 млрд субсидий, — FT

Среди требований — разблокировка кредита Украине в 90 млрд евро и снятие вето на пакет санкций против Москвы. Также в список входят антикоррупционные проверки и отмена решений эпохи Орбана, признанных нарушающими правила ЕС, начиная от обращения с лицами, ищущими убежища, и заканчивая обеспечением академической свободы.

Еврокомиссия также ожидает быстрых переговоров с Мадьяром по спору из-за миграционного законодательства, за который Венгрия уже платит штраф €1 млн в день.

«У нас много рычагов влияния. Давление оказывается на Мадьяра, и я думаю, он хочет добиться результатов как можно быстрее», — сказал представитель ЕС.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #66 -: Днес в 21:23:30 »
ЕС выдвинул 27 условий новому премьеру Венгрии для размораживания €35 млрд субсидий, — FT

Среди требований — разблокировка кредита Украине в 90 млрд евро и снятие вето на пакет санкций против Москвы. Также в список входят антикоррупционные проверки и отмена решений эпохи Орбана, признанных нарушающими правила ЕС, начиная от обращения с лицами, ищущими убежища, и заканчивая обеспечением академической свободы.

Еврокомиссия также ожидает быстрых переговоров с Мадьяром по спору из-за миграционного законодательства, за который Венгрия уже платит штраф €1 млн в день.

«У нас много рычагов влияния. Давление оказывается на Мадьяра, и я думаю, он хочет добиться результатов как можно быстрее», — сказал представитель ЕС.
Това отнапред му е било ясно на този младеж. Остава му само едно "просто" решение - да избере - виртуалното или материалното. Е, ще го видим до месец- два. Що да бързаме - имаме си собствени проблеми за решаване.
 :bigok: