Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Февруари 05, 2025, 08:55:04

Анкета

Дали има повече полза или вреда за "Възраждане" от може би некадърната ми агитация за тях?

Има повече полза, отколкото вреда
2 (40%)
Има повече вреда, отколкото полза
1 (20%)
Агитацията ти не оказва влияние
0 (0%)
Друго мнение (посочено в коментар)
2 (40%)

Общ брой гласове: 5

Гласуването приключено: Януари 24, 2025, 23:10:11

Автор Тема: Повече полза или повече вреда има за "Възраждане" от агитацията ми за тях  (Прочетена 516 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12147
    • Профил
    • Личен сайт
Тъй като заподозрях (с голямо закъснение), че може би от агитацията ми за "Възраждане" всъщост има повече вреда за тях, отколкото полза, си позволявам да пусна тази малка анкета. Ще действам според резултата от нея. Т.е. ако повече са мненията, че нанасям повече вреда, отколкото тези, че има повече полза, ще прекратя с агитацията си. Иначе не. (Мненията "Агитацията ти не оказва влияние" няма да вземам под внимание, а тези с "Друго мнение" – ще вземам, но как точно, ще видим.)

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
Ето например този 71-минутен разговор на Илияна Беновска с Костадин Тодоров Костадинов от 18.I.25 г. – повече вреда или полза носи?

https://www.youtube.com/watch?v=I8OEzKXd1E0

Неактивен фелдкурат Ото Катц

• Just Member
  • Коментари: 1817
    • Профил
Ето например този 71-минутен разговор на Илияна Беновска с Костадин Тодоров Костадинов от 18.I.25 г. – повече вреда или полза носи?

https://www.youtube.com/watch?v=I8OEzKXd1E0
Уважаемий провокаторе, искаш да ни манипулираш да четем/слушаме 71 минути Костадинов?
Няма да стане, поне при мен.

Аз очаквах през пролетта нови избори и се подготвях, имам потпури из програмите на партиите - бях решил да ги запазя за по-скучни времено,  обаче (като се куртолясам) ще пусна нещичко, и за "Възраждане" включително, да се повеселим....
“Когато думите изгубят значението си, хората губят свободата си.” Конфуций

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
  • Коментари: 2921
    • Профил
Лъчо, от агитацията дали има полза - не зная, от информацията (препратките и собщенията ти 👍) - определено има, а аз за пръв път съм наистина убедена, че от гласа ми има полза, че и международна даже. Ето примерче:
https://glasove.com/novini/petar-volgin-v-ep-tryabva-da-osvobodim-evropa-ot-segashniya-model-na-evropeyskiya-sayuz#google_vignette
П.П. Да се дават неискани съвети, не е добра практика, но понеже си разколебан: не се кахъри толкова, следвай вътрешното си усещане, комуто не се харесва, никой не го притиска да чете. В края на краищата:

„Не гледай на туй, а на другото плюй!
 На другото плюй и не гледай на туй!
Мисълта е свободна!“

Самият Шекспир ни го е завещал 😉

П.П.П. Интервюто с Беновска се опитах да го гледам, но... не съм в състояние да си причиня Беновска. Не и на тия години, не и след като 37 години професионално съм била задължена внимателно и отговорно да слушам какви ли не "наративи".
« Последна редакция: Януари 22, 2025, 13:43:11 от Zeitgeist »

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
Уважаемий провокаторе, искаш да ни манипулираш да четем/слушаме 71 минути Костадинов? Няма да стане, поне при мен.
Ако си си дал гласа в тази анкета или ако не можеш да го понасяш (но в този случай си дай гласа, ако не си!), няма нужда да го слушаш.
Цитат
Аз очаквах през пролетта нови избори и се подготвях, имам потпури из програмите на партиите - бях решил да ги запазя за по-скучни времено,  обаче (като се куртолясам) ще пусна нещичко, и за "Възраждане" включително, да се повеселим....
Няма лошо, но още по-добре би било дададеш и потпури от нечия друга програма, та да имаме с какво да сравняваме. Тъй разбирам аз.

Неактивен фелдкурат Ото Катц

• Just Member
  • Коментари: 1817
    • Профил
Уважаемий провокаторе, искаш да ни манипулираш да четем/слушаме 71 минути Костадинов? Няма да стане, поне при мен.
Ако си си дал гласа в тази анкета или ако не можеш да го понасяш (но в този случай си дай гласа, ако не си!), няма нужда да го слушаш.
Цитат
Няма лошо, но още по-добре би било дададеш и потпури от нечия друга програма, та да имаме с какво да сравняваме. Тъй разбирам аз.
...чети с разбиране какво съм написал - всички програми без тази на новото начало са в кюпа, не се притеснявай....
“Когато думите изгубят значението си, хората губят свободата си.” Конфуций

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
А, да, наистина, от бързане не съм разбрал. Е, идеята е чудесна – да видим какво ще се получи!

Неактивен Banana Joe Maldonado

• Just Member
  • Коментари: 3313
    • Профил
И аз да река същото - прави каквото си си наумил, пък да става каквото ще.

От програми не се вълнувам. Свикнал съм да гледам илюзионистите в ръцете, вместо в устата.
Това щото нямам достъп до гледката на офшорните им джобчета.

Ма тая на реформираните социалисти наистина бих желал да погледна. Заради колекционерска страст към  дебелашкия хумор.
*********   ✹    *********

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1797
    • Профил
Не ги слушай Лъчко... това са провокатори... давай - посоката е верна... :notworthy:
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен Пенчо бре

• Just Member
  • Коментари: 786
    • Профил
Не ги слушай Лъчко... това са провокатори... давай - посоката е верна... :notworthy:

Цитат
Ако не знаеш къде отиваш, ще стигнеш някъде другаде!
  Верно, посоката е верна.  :nuts: