Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Февруари 27, 2026, 23:34:59

Автор Тема: торбата с прогнозите за пролетните избори на 2026...  (Прочетена 4477 пъти)

buratinob и 90 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8689
    • Профил
Re: торбата с прогнозите за пролетните избори на 2026...
« Отговор #60 -: Февруари 19, 2026, 15:24:36 »
Цитат на: Giuseppe
ако се наложи да се коалират Радев и Костя в името на нац. стабилност - какво ще направят възражданчетата?

Зависи какви биха били действията на такава малковероятна сглобка.
Действията, не думите.

А ти ?
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #61 -: Февруари 19, 2026, 15:29:59 »
Цитат на: Bacho Кольо
Костадинов много я сбърка, тръгвайки с рогата напред срещу Радев.
Възраждане, БСП, ако прескочи, и ДПС Доган,  са най-естествените партньори на Радевата формация.

БСП дано НЕ прескочи. В БГ всички са с рогата напред срещу всички други, пък после все се сглобяват. В името на "нац. стабилност" грабежа и евроатлантизЪма.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12158
    • Профил
« Отговор #62 -: Февруари 19, 2026, 16:38:47 »
ако се наложи да се коалират Радев и Костя в името на нац. стабилност - какво ще направят възражданчетата?

Зависи какви биха били действията на такава малковероятна сглобка.
Действията, не думите.

А ти ?
Аз ще гледам сеир - ей така -  :popcorn:, Що се отнася до действията - няма да се стигне до действия, щото няма да се стигне до сглобка - искаш ли да прогнозирам защо? Но точно думите ще са интересни, щото те ще определят изборите след още три месеца. А за там не ми се мисли  от сега, макар че съм готов да се ангажирам с някои щрихи. Само да загатна - нали си представяш до какъв хал ще сме докарани от разни селски тарикатщини? От всички страни!
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #63 -: Февруари 19, 2026, 16:43:37 »
Quote (selected)
Възраждане, БСП, ако прескочи, и ДПС Доган,  са най-естествените партньори на Радевата формация.
Естествени са си Бачо, но те са другата крайност - съешават се едните вече доста лесно. Пък Костя много държал на девственост. Как да ги сбереш на една вечеринка по средата, а?
п.с. освен да му изпедепцат непорочното зачатие неккси лиии... :think:
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #64 -: Февруари 19, 2026, 17:35:14 »
Пък Костя много държал на девственост

Ами старомоден е, не му е секс-вкуса евроатлантически :t2615:

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28295
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #65 -: Февруари 19, 2026, 18:18:56 »
Нор, не само Джузепе ще се радва ако Костадинов не полегне на Радев ( като по-голяма парламентарна група ).
Аз също ще си сипя едно ако стане така.
Радев сам си рече че е НАТО-вски генерал и е закърмен с триморските ценности.
Като президент го бяха инсталирали да озаптява бацевщините, с което той се справи колкото можа.
Държа се като войник до последно, после му рапоредиха да напусне окопа и да заеме друга предварително подготвена отбранителна линия.
Та, между Радевата неродена партия и Възраждане няма нищо общо, освен че се подвизават на една и съща територия и се мъчат да вземат върховенство.
Радев за да не се промени нищо в похода ни към небитието, Костадинов това да не се случи.
Смяната на едни олигарси с други ( тия на Баце и Шипи с тия на Радев ) е нормален еволюционен процес, без да е революционен.
даже си мисля че няма да има големи размествания в таблицата на Форбс, само ще се допишат още инициали.
Срам, не срам обаче изпитвам малка симпатия и към Дянков ( малката пица ), бяха го имплантирали със същата цел, ама се оказа слаба бира, бързо сдаде поста.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3510
    • Профил
« Отговор #66 -: Февруари 19, 2026, 18:37:03 »
Quote (selected)
Радев за да не се промени нищо в похода ни към небитието, Костадинов това да не се случи.

Възможно най-кратката ясна формулировка  :t0328:
*********   ☫    *********

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #67 -: Февруари 19, 2026, 22:57:40 »
...

За всичко това съм съгласен с теб.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3566
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #68 -: Февруари 22, 2026, 12:05:33 »
ЦИК вдигна рязко възнагражденията за изборните комисии

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/cik-vdigna-ryazko-vuznagrazhdeniyata-za-izbornite-komisii

Това прилича на материален стимул за увеличване на "млеконадоя"  :0005:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #69 -: Февруари 23, 2026, 19:01:45 »
Quote (selected)
Радев пред германския "Берлинер цайтунг": Европа трябва да говори с Русия и да заздравява стратегическите отношения със САЩ
https://glasove.com/novini/radev-pred-germanskiya-berliner-tsaytung-evropa-tryabva-da-govori-s-rusiya-i-da-zazdravyava-strategicheskite-otnosheniya-sas-sasht
Оставам с впечатление че Радев е емигрирал в немско.
Баш като ранния Борисов.
По-важно му е какво ще каже немския патрон вместо да се хаби с туземците.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12415
    • Профил
« Отговор #70 -: Февруари 23, 2026, 21:21:23 »
Аз пък оставам с впечатление, че търсиш под вола теле.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #71 -: Февруари 23, 2026, 22:28:23 »
Аз?
Не!
Телетата сами се навират под вола.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 402
    • Профил
« Отговор #72 -: Февруари 25, 2026, 17:16:32 »
Президентът Йотова освободи от длъжност главния секретар на МВР
Това този където не си плаща глобите, но отказа на новия министър за Петрохан.
Виждам два варианта
  - или Йотова върши мръсната работа по задкулисната договорка Радев-ПП. Като си осигурява някакъв европейски политически синекур в бъдеще.
  - или играе някаква контра на Радев. Като пак си осигурява някакъв европейски политически синекур в бъдеще.
И при двата варианта нищо хубаво за Радев.
Ще изгори за да свети ПП.

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8617
    • Профил
« Отговор #73 -: Февруари 25, 2026, 18:07:13 »
Какво общо има Йотова с Петрохан?
Там прокуратурата (Прас) се плюнчи.

А Йотова си заминава заедно с крумчо (Зарков) :smokin:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #74 -: Февруари 25, 2026, 18:12:29 »
Quote (selected)
А Йотова си заминава заедно с крумчо (Зарков) :smokin:

https://www.youtube.com/watch?v=VGz8i0PBB4c&list=RDVGz8i0PBB4c&start_radio=1
Сребърни крила Kурви сбогом & Srebarni krila Kurvi sbogom

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10313
    • Профил
« Отговор #75 -: Февруари 25, 2026, 18:59:11 »
Kурви сбогом

Kud bi' s tobom – Курви сбогом. Така си го пее всеки дизтарикат в селската дискотека

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3566
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #76 -: Февруари 25, 2026, 19:04:16 »
FOCUS онлайн
805 000 последователи
Американски военни самолети в България подхранват спекулации за нападение от Иран

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/other/us-milit%C3%A4rflugzeuge-in-bulgarien-sch%C3%BCren-spekulationen-%C3%BCber-iran-angriff/ar-AA1X2IEE?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=699f275651a441d79123405f04213e55&ei=9

Символична война или реална мишена: Повтаря ли София фаталната грешка от 1941 г.?
25.02.2026, 11:17 Проф. Ивайло Груев* Преподавател в Университета в Отава, Канада 49464

https://pogled.info/bulgarski/simvolichna-voina-ili-realna-mishena-povtarya-li-sofiya-fatalnata-greshka-ot-1941-g.190049

Йотова вече я прекръстиха на  Иди.... в  Гласове.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #77 -: Февруари 25, 2026, 19:21:56 »
Kурви сбогом

Kud bi' s tobom – Курви сбогом. Така си го пее всеки дизтарикат в селската дискотека
Приятно съм изненадан че активните марксисти ленинисти са намерили време да посетя всички селски дискотеки и да се вслушат в песните на дизтарикатите.
Работа с "масите'? :0005:

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #78 -: Февруари 25, 2026, 19:27:19 »
 :popcorn:

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #79 -: Февруари 26, 2026, 08:15:22 »

Министърът не може да смени/уволни Петроханската бригада. Няма такива правомощия.
Това може да го направи главният секретар, а досегашният въпреки че не си е платил глобите е отказал.
Е сега с помощта на Йотова го смениха и назначават правилен човек който е по-разбиращ и по-съчувстващ на нуждите на ППДБ.
Това и́ е общото на Йотова с Петрохан.

Неактивен Bacho Кольо

• Just Member
  • Коментари: 4519
    • Профил
« Отговор #80 -: Февруари 26, 2026, 09:02:57 »
Не е баш така. При започнало вече следствено дело, само наблюдаващият прокурор може да смени следователите и разследващите полицаи.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #81 -: Февруари 26, 2026, 09:39:16 »

Министърът не може да смени/уволни Петроханската бригада. Няма такива правомощия.
Това може да го направи главният секретар, а досегашният въпреки че не си е платил глобите е отказал.
Е сега с помощта на Йотова го смениха и назначават правилен човек който е по-разбиращ и по-съчувстващ на нуждите на ППДБ.
Ясно!  Стоплих! Не защото бяха мърлячи разследващите и  ни пробутеаха тъпи парчета, а то било щото Йотова имала ищах към ПП
 :m1708:
« Последна редакция: Февруари 26, 2026, 10:03:24 от Giuseppe »

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #82 -: Февруари 26, 2026, 13:56:35 »
"Служ. правителство на ППДБ, гл. секр. на ППДБ, обл. управители на ППДБ ...
Медиите от 35 г. на "дем. общност".
Днес смятах да си взема консерва "скумрия в дом. сос", ама навреме се усетих и не си взех.
Добре поне, че Йотова няма ищах към тях.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #83 -: Февруари 26, 2026, 17:08:24 »

Ясно!  Стоплих! Не защото бяха мърлячи разследващите и  ни пробутеаха тъпи парчета, а то било щото Йотова имала ищах към ПП

Помниш ли 2021 г. лятото как се възхищаваше на Кирил Петков(служебен премиер) като ходеше да гледа изпразнените заради него язовири и ти ни разправяше че още един двама като него и ще се оправят работите.
Тогава аз се оказах прав че ПП-тата не стават. Този път ще е същото.
Радев пак оглушително мълчи за магариите на правителството на ПП и чака сглобката с тях.
Да се оправя щом иска пак да го изпързалят.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #84 -: Февруари 26, 2026, 18:51:23 »
Quote (selected)
Вече го изпързаляха, явно му наредиха и НАТО-вския генерал козирува и изпълнява.
Излезе от президентството и сега ще се бори с другите прасета.
Нищо хубаво няма да му се случи.
За нас какво да кажа.
По презумпция ние не можем да спечелим, сложили са ни в губещата урна.

Неактивен cekyko

• Just Member
  • Коментари: 2996
    • Профил

Помниш ли 2021 г. лятото как се възхищаваше на Кирил Петков(служебен премиер) като ходеше да гледа изпразнените заради него язовири и ти ни разправяше че още един двама като него и ще се оправят работите.
Тогава аз се оказах прав че ПП-тата не стават. Този път ще е същото.
Радев пак оглушително мълчи за магариите на правителството на ПП и чака сглобката с тях.

аз лично не помня такива писаници.

тук.

може ли нещо линкче, това-онова?

да не се окаже пак, че си сбъркал темата, периода, опонента......

моля.
тия, дето ни убеждаваха да се срамуваме от Сталин, се оказаха просто поклонници на Хитлер...

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил

тук.

моля.

Нищо не съм объркал.
Аз много помня.
Ако Джузепе каже ще го изровя пак.
Вече беше при предишния Анонимус.

Неактивен cekyko

• Just Member
  • Коментари: 2996
    • Профил

...

тук.

моля.

Нищо не съм объркал.
Аз много помня.
Ако Джузепе каже ще го изровя пак.
Вече беше при предишния Анонимус.

след като помниш не би трябвало да ти е проблем да го намериш и пуснеш тук.

щото си спомняме за един, дето твърдеше, че фактите съществуват само ако той лично ги одобрява.....
тия, дето ни убеждаваха да се срамуваме от Сталин, се оказаха просто поклонници на Хитлер...

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Не се нервете, аз винаги си стоя зад думите. Имаше някаква дискусия участвахме и сааджънта и Команчи а и други и в контекста на това че най накрая мутрю слиза бях казал нещо от сорта " де да имаше повече Кировци." Което за онова време си бе верно. Дори и сега, след като хахавия киро се поосра, пак бих предпочел кирета пред мутрю и шиши. И тогава и сега, все в смисъла на по малкото зло. Като няма избор и това е избор. Твай. Смятам че е по добре, отколкото да си шушумига -гъбар или нищонеказващ лаладжия - помните ли дабедабчо? Който можеше да напише енциклопедия без да каже нещо или да има позиция. Много удобно за охрачване - от каква позиция?  Че всички са маскари?

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Оправяйте се.
И пак я газете тая вода щом ви харесва.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
А породилото тази "дискусия" - ще се сетите ли уважаеми опоненти охрачването на разследването как гладко вървеше до появата на служебното? Я се вижте и тук " активистите" . И как така изведнъж, след като Йотова се съгласи с предложението на новия на МВР да им духне под опашката на същите които охрачвахте, изведнъж Йотова стана върл ППеец обслужващ кого? Този министър (какъвто и да е той) , който натирва охрачваните от вас некадърници! Абе не ви ли се завива свят при вземането на такива завои бе? Барем за гумите не ви ли е жал?

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Mмда!
Я да туря и контекста, че нещо...
Те ви дискусията - https://societe-chez-kerpeden.eu/index.php?topic=1523.msg141973#msg141973
Ето ви и малко повече, от тогава - лято 21 г.!
7280
Quote (selected)
Новините от деня … / Re: Президентски избори – Ноември'21
« -: Ноември 22, 2021, 09:27:45 »
Май не са продуктивни повече прения, дет се вика бития бит...
Гледам доста оптимизъм демонстрират за правителство.
Мани снощи Корни - една такава любвеобилна, освежена, за нея друг път, но слушам, че ДБ можели да крепят даже и без да участват. Макар личното ми мнение е, че трябва да харижат на Ристю правосъдното и да му гледат сеира, ф смисъл, да го нашокат да копа там и бял ден да не види докато не изрине Гешовия, зер с тоя няма да мръдне изчегъртването достатъчно.
Поразгледах Лорер - поносим.
Кокорчо - също.
Бойко си е най добре там, където си е.
За Рашков викам.
Мисля социалното, земеделието, здравеопазването прилягат на БСП, пък и кадри имат.
Не знам кво да ги правя слафчувите, че май за никъде не стават.
И Комитова си е добре, образователния също.То няма да са само от четирите партии ами и Радев ше има дял - заслужил си го е. И не с брой гласували, проценти и т.н. ами че 5 години устиска във враждебна среда и има куража да вдигне юмрук. То и за Корни важи това, бори се точно като прасе с тиква.
Кабинета ше го накъдрят, уверен съм.
Сетне е важното.Накъде?
Само кранчетата на ГРОП ако успеят да завъртят, само от там тонове пари ще се спестят. Но не стига - тая шибана икономика дето е само от услуги трябва да тръгне на некъде и тук надеждата ми е в ПП-тата, да ги видим. Те нали най паче там се тръшкат, че ги бива. Няма да имат 100 дни мир и още към февруари ще са ясни. Та ако се наложи напролет - айде пак. И вече не виждам трети заек от цилиндъра на магьосника как може да се извади.
Но поне ще сме се отдалечили малко от досегашната смрад.
Дай Боже.
Само че трябва умереност и разумни компромиси и от петте носителя на властта за момента.
Тъй го виждам.

Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Ноември 16, 2021, 20:50:20 »
Цитат
че кумирът ви е едно просто чучело на конци....фносни :smokin:
Това ми дойде ф повичи, та да се изЯсня веднъж и завинаги!
Нито Нинова, нито Радев, нито който и да е било друг не са ми нищо повече, от инструменти, които виждам за възможно да изпълнят неккви мои желания.
Докато смятам, че тези инструменти са годни - ще ги подкрепям, като се изпилят - да вървят на майната си.
Само ще уведомя, че моите желания не са толкова лични, колкото  - обществени.
Така смятам, а разбира се, може и да бъркам, да приемам желаното за действително, да се заблуждавам и т.н.
Кумири - нямам, Господ тъй е разпоредил и макар да съм атеист, уважавам чужди мнения, дотолкова, доколкото са ми в интереса.
Някъде из онзи форум, сам се определях като умерен циник, с възможност за развитие в правилната посока.
Напомням просто.
И за да не звучи изкуствено и надуто - в момента Радев ми е необходим като антипод на мутрата и до изчегъртването и, Нинова - също в подобна мисия. Ако видя, че някой от тях се размине с моите очаквания, ще им стана враг!
Засега, двата инструмента се срещат и пускат искри един от друг и това ме дразни, че не са насочени към това - което желая.
Тъпо и грубо може да е, но по кратко и ясно не мога.
А аз уважавам нюансите, като съжалявам, че сега едноизмерни путюфци може и да ме налазят.
Твай!

Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Ноември 16, 2021, 18:40:49 »
Цитат
Само че за мен е много по-лесно да кажа - сбърках,
Тук не става въпрос за плюене в лица и за "сбърках", щото това е силна дума - означава, че тотално се отрича това, което човек е правил, мислил и т.н.
Все един и същ пример давам - човешкото око различава около 256 тона на сивото /то и затва тъй го прилагат при много случаи/.
Демек има приемане или неприемани в барем стотина варианта.
Не приемате Радев, че си прави партия - ами приемете, че не е задължително да е във вреда на БСП и може и да видите и неккви ползи.
Радев работел против БСП - ами може и така да изглежда, а даже може и частично да е така, даже може и заради това резултата от изборите да е такъв какъвто е, но я ми кажи - при тия мръсни хорица в БСП, които така и не се намери време да ги изритате, що да се доверява Радев на 100% на възможностите ви, ами ти, а и Корни сами казвате, че има подмолни пеераси, които си папкат ОП от мутрю, че как да е сигурен човек, че утре няма това да се стовари на главата му?
Как!?
Не го ли чу тази вечер онова льолестото при Цура - веднага се възползва от реченото от Корни да плюе по Радев.
Кво прайм?
Я се постави на мястото на Радев /тук определено ще кажа, че и на него ДМГНЧКМ, заради предното служебно и други още такива реверанси на бодуровски мекерета/ ама на война - като на война бе - един път настъпваш, друг отстъпваш да скъсиш фронта и т.н.
Почнах и аз да плещя глупости може би като един доскорошен корифей по секкви въпроси, ама за друго не се сещам в момента.
На война чувства НЯМА!
Има ли - загинал си!
Прагматизъм, компромиси и помнене!
Гя му дойде времето - ебете им майката безкомпромисно, ама сега ще се разпростирате според чергата си, ако искате да ви има - и ние, булгаристанците покрай вас.
Вие разбирате ли каква отговорност носите?
Игрички, войнички, разправийки...аре стига бе!

Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Август 26, 2021, 21:06:33 »
Цитат на: . в Август 26, 2021, 20:49:42
Дцузепе, ще оставиш ли на неизлечимо болен егоманиак да определя политиката в опит да остави нещо зад себе си?
Че мен кой ме пита?
Иначе ми се струва, че все повече хора разбират какво ще остави зад себе си маркуча.
Само че емотикона го имаше в оня форум, тук нещо не го виждам.
п.с. Оставете го Петков. Върши си работата, жените му харесват трапчинките, някои други може би и дупката и до там.
Не става за лидер, да не се притеснява Ристю.
Добре работещ чиновник, не го правете от такъв нещо повече.
Всъщност, най много дадоха опонентите му за да го направят герой.

Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Август 25, 2021, 09:18:34 »
Цитат
заради страх от западните ни ментори,
:bigok:
И не е толкова просто, в момента се бие по Президента щото колкото и да участва БГ в такива масовки като последната, колкото и да се ръгаме в неккви три морета, Радев им е неудобен.
Най малкото съмнителен е.
Призоваваше и да се внимава със санкциите, ходи на Шипка единствен, участваме в натовските простотии, подкрепяме, ама не така както им се иска, както би го правил Митов напр., както го правеше мутрата, Цвък, вяло някак си, прозира сдържаност колкото и да опитват йезуитите да ръсят глупости, че и мутрата не си бил позволил да приеме домакинство на трите морета - голям праз, някакви измишльотини.
Друго си е да "спреш три руски проекта", да се надупваш за мисии из арабеските, да си пудел.
Е, Радев не е пудел!
Играе им по свирката, няма къде да ходи, но неккси бърка такта.
И това ги дразни. ОчевАдно ги дразни. Уж правим всичко каквото поискат, ама има един "фигурант" - нали такъв е по правомощия бе тъпаци- дето не им е полегнал напълно. Затова са и тези атаки.
Тва ме радва, бъркаме им по дупките тихичко така, незабележимо, без демонстрации.
Пък и кофти в последно време - прибрахме си контингента от Афганистан преди два месеца, тихичко така и не понесохме загуби, опъваме се на макетата и продължаваме, да, питаме за индикативна оферта за самолети - кво да се прави, държавни ангажименти, но пак някак си вяло така и макар ниищичко да не значи това се чуват гласове - ЗАЩО? И веднага се чуват и обратните - а, ей го, виждате ли го, този е...фигурант нали беше бе?
Толкова са ясни тези елементари, че дори внимание не привличат, освен ако не се окъкат по авгански. Например.
И т.н.
П.с.И не очаквайте който и да е български политик с влияние да излезе и се изрепчи на сахибите - ще го размажат веднага! Да не би някой да го уважи за това?
Кой - вие ли? И кви сте вие?
Дори и без влияние да е - ореваха бантустана, че оня ходи да го награди Путин, че и за държавна измяна го подпукаха.
Кво искате, Левски?
Няма такъв и няма и да има!
Тогава е имало, щото е имало и Раковски и Бенковски и Ботев и ...сега какво имаме!
Чалгария, мутрювчета, реститутчета и други некви олюфчета и какво се прави с това?
Ми това което е. :smokin:
Не съм му адвокат на Кирето, да му бере гайлето бонго, зер са камъните в неговата градина, но са ми интересни квичовете на разни неокултучени и недоклатени , че чак и Харвард им е до колене, та оприделат кой можел и кой не!
Бррряях дъ еb@!
Ами ако КС се произнесе, че няма проблем, тези всички ще се извинят ли на обществото че са го заливали с помия?
Едва ли, ще си намерят друга жертва, зависи кой им брои центовете за духането.

Неактивен Юмжагийн Целденбал
Just Member
Коментари: 578
Профил Ел. поща Лично съобщение (Неактивен)

Re: А сега накъде...
« Отговор #16415 -: Август 15, 2021, 22:04:10 »
[/url][/url]
Цитат на: lucho в Август 15, 2021, 21:46:14
Румен Петков (главният редактор на изданието, а не този от АБВ)
А пък другият Румен Петков от АБВ - виж го какво казва:
"Румен Петков: На министър Кирил Петков трябва да му бъде потърсена наказателна отговорност"
http://epicenter.bg/article/Rumen-Petkov--V-tozi-parlament-nyama-parlamentarna-deynost--samo-izslushva-ministri/257107/2/0
Не е лесно...
 :smokin:

Информирай модератор    Активен
Неактивен Butch
Just Member

Коментари: 4749
Victoria Nuland "Fuck the EU"
Профил Лично съобщение (Неактивен)

« Отговор #16416 -: Август 15, 2021, 22:15:57 »
Цитат на: Юмжагийн Целденбал в Август 15, 2021, 22:04:10
"Румен Петков: На министър Кирил Петков трябва да му бъде потърсена наказателна отговорност"
Тържество на абсурда. Провалени политици търсят "отговорност".
Ще има тояги. Неокастрени.
Това "народно събрание" и тези политици скъпичко излизат на българите. Всеки ще се замисли,  "силен човек" дали не ще е далеч по-ефективно.
На хицата дали са му придиряли за "чуждо" гражданство? Все пак австриец, не ли? Да стане канцлер.
Иначе територията се разпродава на метър и килограм на чужденци. Там няма проблем, нали? Собствеността на разни офшорки.
« Последна редакция: Август 15, 2021, 22:27:51 от Butch »
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!
Памфуций
Гост

« Отговор #16417 -: Август 15, 2021, 22:42:45 »
Цитат на: lucho в Август 15, 2021, 21:46:14
Две статии за евентуална президентска република, публикувани на едно и също място ("Поглед.инфо"), но от различни автори - Румен Петков (главният редактор на изданието, а не този от АБВ) и Симеон Миланов. Първата с отрицателно отношение към такава република, втората - с положително:

1. Към президентска република ли ни тика Слави и какво искат САЩ?
2. Има ли полза България от парламентарната република?

Така да се каже, "Docier de reflexion" / "Информация к размышлению".

Миланов е прав, но само до "бай ганьо си иска бащицата".
Православието няма нищо общо с модела на управление, както виждаме от съседна Гърция. Впрочем турският модел доскоро беше парламентарен (освен когато управляваше военна дикатура). Изобщо напоследък от тоя сектор се сипят едни детерминистки мантри, Пкоито са силно дразнещи. Паралелите му са смехотворни и свободно подбрани.
Всъщност "народът" е едно изключително ориенталско население (повече отколкото това в Турция, дори) , което на всичко отгоре е и комплексарско.
Анализите на Румен Петков не си струва да се коментират.
А Шадраванов атакува служебното правителство од ден 1ви.
===
Колкото и да ми е симпатичен Кирил Петков, не мога да си изкривя душата, че случаят с гражданството му е фал. Как ще бъде извъртян този случай не знам, но факт е, че се е посатвил в положение да бъде уязвим. Но пък съм съгласен и с Кутев - отдавна не бяхме имали публична фигура, която толкова ясно да показва, че постъпва както смята за редно.
« Последна редакция: Август 15, 2021, 22:53:37 от Бонго »
Активен Giuseppe
Just Member

Коментари: 12148
Профил Лично съобщение (Активен)

« Отговор #16418 -: Август 15, 2021, 22:54:43 »
Шадраванов е умен мъж и дори читав политик, но лошо играе покер и залага хазартно, а сетне търси да прехвърля топката за осирането си.
Информирай модератор    130.204.230.133
Just Member

« Отговор #16419 -: Август 15, 2021, 22:57:15 »
Цитат на: Бонго в Август 15, 2021, 22:42:45
Колкото и да ми е симпатичен Кирил Петков, не мога да си изкривя душата, че случаят с гражданството му е фал. Как ще бъде извъртян този случай не знам, но факт е, че се е посатвил в положение да бъде уязвим. Но пък съм съгласен и с Кутев - отдавна не бяхме имали публична фигура, която толкова ясно да показва, че постъпва както смята за редно.
:m1248: :thup:

Активен Giuseppe
Just Member

Коментари: 12148
Профил Лично съобщение (Активен)

« Отговор #16420 -: Август 15, 2021, 22:59:50 »
Петков също е умен мъж и съм съгласен че отдавна министър не  е правил толкова добро впечатление.
Бих го определил като "професионалист с летящ старт".
И визия!
Де да имаше в БГ двайсетина Петковци!
« Последна редакция: Август 15, 2021, 23:08:19 от Giuseppe »
Информирай модератор    130.204.230.133
Неактивен SgtTroy
Just Member

Коментари: 5521

« Отговор #16421 -: Август 15, 2021, 23:03:25 »
За умен мъж и натурализиран англосакс Петков би тряало да е напълно наясно с изискванията за поста и с процедурите.
Или да е потърсил професионален съвет.

Гаф е, разбира се, макар че едва ли ще има последици.

И тая част от конституцията наистина е анахронизъм.
Just Member

« Отговор #16422 -: Август 15, 2021, 23:09:34 »
Малко офтоп... или пък точно по темата Кирил Петков:
Цитат
Един от хората, които бяха в основата на издирвателната операция на Боян Петров - Кирил Петков, разкри в ефира на БТВ още подробности около търсенето и показа за първи път кадри от хеликоптерите.

"Моят баща е бил учител на Боян в четвърти клас. Дори той е първият човек, който го закарва в планината. Дойде при мен и ми каза, че тръгва за Китай да помага на терен за спасяването. Направиго без да говори, без да пише по фейсбук. Каза ми, че е изтеглил 30 000 золара и стяга багажа. Боян е и мой приятел и аз също веднага се съгласих да тръгна с баща ми. Той над 30 години е участвал в спасителни мисии - в Амазонка, Северна Канада и къде ли още не.
https://petel.bg/Kiril-Petkov-razkri-koy-e-dal-parite-za-tarseneto-na-Boyan-Petrov-i-sravni-SHisha-Pangma-s-Mars---edna-greshka-i-zagivash__265665
Неактивен .
Just Member

Коментари: 3308

« Отговор #16423 -: Август 15, 2021, 23:13:28 »
Гаф е на ДАНС.Направо не е за вярване че не проверяват поне формално кандидат-министрите.Дори и да са служебни.Интересно с ккво се занимава ДАНС?
Активен Bacho Кольо
Just Member
Коментари: 4519
Профил Ел. поща Лично съобщение (Активен)

« Отговор #16424 -: Август 15, 2021, 23:16:30 »
Гаф и твърде безотговорна постъпка. Ако ГЕРБаджии и  ИТНейци се заядат, ще атакуват   всяка страничка, подписана от Петков. Стига да им е изгодно...
Друг е въпросът дали ще успеят, но ще разтресат доста институции и отделни хора.
« Последна редакция: Август 15, 2021, 23:22:42 от Bacho Кольо »
Неактивен dabedabe
Just Member
Коментари: 8138

« Отговор #16425 -: Август 15, 2021, 23:19:49 »
У нас такива работи не стават.
Неактивен Предводител на команчите
Just Member
Коментари: 1860

« Отговор #16426 -: Август 15, 2021, 23:28:11 »
Цитат
Гаф е, разбира се, макар че едва ли ще има последици.
Гаф е, съгласен съм.
Но ако би бил "големата работа", Цветанка Ризова вече щеше да има денонощен канал за виещи гербаджии, а Тома Биков щеше да е изобразил картина на Дьолакроа с разкъсана шеснайста поредна риза на кръговото на Лъвов мост.--------------------
Петков също е умен мъж и съм съгласен че отдавна министър не  е правил толкова добро впечатление.
Бих го определил като "професионалист с летящ старт".
И визия!
Де да имаше в БГ двайсетина Петковци!
А болднатото ми е непроменимо мнение - Анонимус, ако си го пропуснал - сега му е времето да си го копнеш. За бъдещо ползване де.

« Последна редакция: Днес в 18:22:26 от Giuseppe »

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Апропо, как да не се ласкае човек, че го записват с години!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Медийната съветничка на министър Христанов е била арестувана с наркотици през ноември
https://glasove.com/novini/mediynata-savetnichka-na-ministar-hristanov-e-bila-arestuvana-s-narkotitsi-prez-noemvri
Това ППДБ са някакъв екстракт от утайката на обществото.
N-ти дестилат на най-глемия боклук.

Quote (selected)
Дори и сега, след като хахавия киро се поосра, пак бих предпочел кирета пред мутрю и шиши.
Няма да се наложи да страдаме много, единственото което успяха да постигнат "умнокрасивите" е да ни домилее за  свинята и тиквата. :t0328:

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Апропо, как да не се ласкае човек, че го записват с години!

Не се ласкай.
Паралелепипедът ме ядоса и се наложи да се поровя в архива.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
И да попитам за кой да гласуват гъбарите7
За сглобката на приятелките Десислава Радева и Галя Прокопиева?
За Баце?
За Шиши?
За Доган?
Или за остатъците от успешно унищожената от ръководството си БСП?

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Вижте...драги ми възражданчета! Нямам нищо против Костя, но той сам се е изключил от възможността да управлява някога - с неговите 50%+1, което реално никога няма да се случи, освен ако салфетката не е начертана, че и изпълнявана вече!
А някой трябва да управлява таа шибана територия и като няма читав, значи ше е неккво зло (да речем) и то това зло трябва да се избере така, че да е най малкото! Ако някой се нуждае от повече обяснения - да не ги чака от мен. А ако не може да му светне таа простичка истина, по добре да не се напъва. Излишно е. Последно да припомня, че всеки гъбар избира толкова, че и повече от онова, дето са избрали гласувалите.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Вижте...драги ми възражданчета!

Значи аз през всичките тия години съм писал постоянно, че имам големи резерви към Коцето така че надявам се "драги ми възражданчета" не се отнася за мен.
Но щом ще трябва да се избира по-малкото зло, което както се оказва по-често е по-голямото то мисля че гъбарите са по-честни защото просто не искат да имат нищо общо с тия театрални постановки.
Пък вие продължавайте с вашите си опити да минимизирате загубите.
Дано ви се получи.
Засега не ви се получава.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
А ако не може да му светне таа простичка истина

Проста е, ама не е истина.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
https://trud.bg/a/articles/и-настъпи-ново-начало-за-време-разделно
И настъпи „ново начало“ за „Време разделно“!

Боян Дуранкев както винаги добре ги е наредил.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Назначеният от Христанов шеф на БАБХ е заличен от регистъра на ветеринарните лекари за груби нарушения (документи)
https://glasove.com/novini/naznacheniyat-ot-hristanov-shef-na-babh-e-zalichen-ot-registara-na-veterinarnite-lekari-za-grubi-narusheniya-dokumenti
Не знам!
Може пък ветеринарното дело да не е било подходящо за дарбите му.
Сега като се развихри върху хорските храни може да намери призванието си на унищожител. :giggie:

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Назначеният от Христанов шеф на БАБХ е заличен от регистъра на ветеринарните лекари за груби нарушения (документи)
https://glasove.com/novini/naznacheniyat-ot-hristanov-shef-na-babh-e-zalichen-ot-registara-na-veterinarnite-lekari-za-grubi-narusheniya-dokumenti
Не знам!
Сега като се развихри върху хорските храни може да намери призванието си на унищожител. :giggie:

На мен просто ми е интересно тия хора като ги назначават на някакви не лоши длъжности не им ли правят елементарна проверка.
Или е достатъчно да са от умните и красивите?
За една седмица доста елементарни глупости за такива умни и красиви хора.
Но що пък гъбарите да не гласуват за тях?
Или тва е друго?

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
В този мрак ни очаква не просто кратка (за щастие!), а жалка (за нещастие!) предизборна кампания - безгръбначна, беззъба и напълно лишена от каквато и да е икономическа визия от основните „играчи“, но за сметка на това - отровна чрез лични нападки. Възможно е това да не са и единствените избори тази година, тъй като политическата нестабилност продължава, дефицитите в бюджета са драматични, а в края на годината ни очакват и президентски избори.
99/1 че ще имаме още едни избори за НС тази година.
Баце и Шиши играят за това, ако има някаква лека вълна в локвата за Радев, на есен пак ще се е заблатило и жабясало.
Както ни харесва. :smokin:

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8617
    • Профил
Не знам!
Тук въпроса е кай е назначил въпросния 
Quote (selected)
директора на Областната дирекция по безопасност на храните - Кюстендил
зето е издал тайзи заповед.
Въпреки че то е ясно :smokin:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
тия хора като ги назначават на някакви не лоши длъжности не им ли правят елементарна проверка.
Проверяват ги и напълно отговарят на изискването да са покорни.

Quote (selected)
Мелания Тръмп ще ръководи заседание на Съвета за сигурност на ООН
https://www.vesti.bg/sviat/melaniia-trymp-shte-rykovodi-zasedanie-na-syveta-za-sigurnost-na-oon-6253023
ООН, СС, кифла.
Що ние да сме различни?

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Проста е, ама не е истина.
Като е проста - лесно се опровергава! Я дай нещо като аргумент, че досега са само твърдения, може ли?

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Вижте...драги ми възражданчета!
Така и не разбрах кога възраждането се превърна в черна прокоба.
Не че съм учуден, много неща си промениха смисъла от как се помня.
Мой проблем, ще трябва да свиквам, стига съм ритал.
Всичко тече, всичко се променя, накрая ще изтече в канализацията.

« Последна редакция: Днес в 20:46:21 от buratinob »

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Ооооппааа! ВъзрАждането и възрОжденците са били, СА и ще бъдат най-светлите ни и уважавани умове! Надявам се! Но между възрожденци и възрАжданци отношението е както между Будители и Буданов. Затова и винаги съм се старал да ги пиша внимателно и точно. Да ме извинят възрОжденците, ако някога съм бъркал!

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Всъщност, обявих и ще го спазвам - ако не се споменава тенденциозно скромната ми особа, не смятам да участвам в ТАЗИ тема - до изборите. До тогава - само с емотикони.
п.п. и надявам се - както аз спестих в подробния си пост никовете на хора, които вече не са тук и не могат да възразят, така и други да спазват елементарна хигиена.
 :popcorn:

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Quote (selected)
Ооооппааа! ВъзрАждането и възрОжденците са били, СА и ще бъдат най-светлите ни и уважавани умове! Надявам се! Но между възрожденци и възрАжданци отношението е както между Будители и Буданов. Затова и винаги съм се старал да ги пиша внимателно и точно. Да ме извинят възрОжденците, ако някога съм бъркал!

“ВъзрАждането и възрОжденците са били, СА и ще бъдат най-светлите ни и уважавани умове! Надявам се! Но между възрожденци и възрАжданци отношението е както между Будители и Буданов. Затова и винаги съм се старал да ги пиша внимателно и точно. Да ме извинят възрОжденците, ако някога съм бъркал!!”
И как да разбираме акцентирането на А, О, СА, А, О?
Ако може все пак.
Аз поне не разбирам.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Не знам!

https://glasove.com/novini/mediynata-savetnichka-na-ministar-hristanov-e-bila-arestuvana-s-narkotitsi-prez-noemvri

Медийната съветничка на министър Христанов е била арестувана с наркотици през ноември

ПП-тата верно ли нямат нормални кадри та набутват ненормални?
А противниците на гъбарите?
За кой все пак да гласуваме?