Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Март 20, 2026, 17:00:10

Автор Тема: За гените (и околната среда)...  (Прочетена 79 пъти)

Giuseppe, дедо Барми, kаily и 15 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3584
    • Профил
Гледам в темата за Иран има интерес към предмета. Викам си да взема да му създам поле за изява.
Хем ще си разкажа вица от заглавието:

Хасан се прибира късно вечерта и Айшето го почва:
- Къде одиш бе, Хасане?
- Бях на събирание, ма.
–И кво толква ви говориха на тва събирание?
- Говориха ни за гените и околната среда.
- Квой тва бе, Хасане?
- Ми виж ни нас, Айше: аз съм черен, ти си черна и децата ни също са черни. Тва са гени.
  А сега виж комшията: той е бел, жена му и тя бела, а децата им са черни. Тва, Айше, е околна среда.
*********   ☫    *********

Неактивен Banana Joe

• Just Member
    • Профил
Re: За гените (и околната среда)...
« Отговор #1 -: Днес в 13:55:10 »
И понеже кой предложи, той заложи - те малко картинки за начало:

Ако някой е пропуснал, понятието "арии" от около 20 години вече не е политико-лингвистичен полуокултен субпродукт от писанията на Блаватска и други още по-популярни познайници. Разправят, че вече е нАучен факт. Или пък не е - все пак да изчакам разбирачите. Ама се позагледайте - много интересна е картинката.

Апропо, в контекста на текущите събития, да не пропусна и аз като ЗИПчо да натякна, че Иран означава "страна на ариите". Цар дАрий и прочие.
А за Израел си вижте сами кво значи. И без тва не е по темата. Или пък е. Все пак да изчакам разбирачите...

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12561
    • Профил
« Отговор #2 -: Днес в 14:04:53 »
Някъде мярнах, че само няколко % от евреите имат семитски гени, за сметка на това 80% от палестинците имат. Излиза, че семити не са точно евреите и тогава какви са тия "1984-и" с антисемитизма?
Не можеш да проумееш глупостта.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #3 -: Днес в 14:10:17 »
Той Тъкър затова бъзна Майк Хъкаби, че един ДНК тест ще приключи историята с исконното право на избраните.
А филистимците се гордеят, че са рода с гърците, апропо. Хаплогрупа J, ако трябва да сме по-прецизни:

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10020
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #4 -: Днес в 14:15:30 »
В Израел било забранено да си правиш ДНК тест за произход, а ако го имаш, е забранено да го оповестяваш.

Вижте това видео.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8758
    • Профил
« Отговор #5 -: Днес в 15:17:28 »
Цитат на: kаily
Някъде мярнах, че само няколко % от евреите имат семитски гени, за сметка на това 80% от палестинците имат. Излиза, че семити не са точно евреите

Семити са оригиналните евреи (сефарадите) и арабите. Вероятно и другите народи с мъжка Н-хаплогрупа. Ешкеназите (европейските светлокожи "евреи") не са генетични евреи, а присадки. Други народи, приели юдаизма.
На който му е любопитно, може да погледне и женските хаплогрупи, т.е. произхода по майка.

Евреите приказват, че само те били истински евреи, щото Сара (майката на Израил) била чиста еврейка, пък Агар (майката на Исмаил) била египтянка (вероятно потомка на Хам (черните). И затуй според тях арабите са полусемити.

Пък на мен ми се струва, че ешкеназите са потомци на Каин.
« Последна редакция: Днес в 15:24:08 от Nor1 »
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #6 -: Днес в 15:30:44 »
В предния конфликт около 404 (а също и по-предните опити за нахлуване в руските степи с недобри намерения) има една особено интересна опашка.
По-долу е представена популярно и кратко:

ГЕНОЦИД СЛАВЯН, который не заметили историки: битва R1a против R1b

Филиал Карамзина
628K subscribers

Активен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2046
    • Профил
« Отговор #7 -: Днес в 16:40:42 »
Что ж... Товарищ Гиммлер искал корни арийской расы в Гималаях, а товарищ профессор Клёсов нашел русские «корни всех славян» на Красной площади — в фундаменте Кремля.
P.S.  А товарищ Копейкин доказал, что македонцы — это те же самые болгары... даже если они этого не признают.
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен Banana Joe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #8 -: Днес в 16:50:06 »
Кво праи врекича, изклесък?

Активен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2046
    • Профил
« Отговор #9 -: Днес в 16:54:26 »
Де да знам - опипай си ...джоба...
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961