Този форум го следя изкъсо.
Откакто е създаден.
Не му върви, ама хич.
Първоначалната идея, "интелектуалците" (а всъщност безделници, трета възраст носталгици по тодарживковата идилия) да се махнат от затлачения форум на "СЕГА", където да анализират на "високо ниво" политическата обстановка в кочината отиде в нужника, защо:
Шепа чугун-графомани плюс формени кретени и пълни идиоти като "Джиджи", "66", "онци", разни "буратиновци", и ужасни досадници като "небенебе-дабедабе", "кайзери" и "сержанти" наводниха пейзажа.
Патологични случаи като гуро-гуроф ака джузепе са рядкост, но ги има и досаждат като за световно.
Разни колета, секукута и пешовци допълват картината.
Към горната група с всичка сила принадлежи и другарката модераторка - дебелата канадска безделничка александрина от Пловдив, поддържаща трафика с ближегъзки псевдо интелектуални тъпотии, макар да я плюят на табан колегите ѝ чугуни, начело с асолката.
Любопитен съм защо създателите на този форум (технически безупречен, според мен) не теглят джазгията на дебилите, не се дистанцират от каманяшката цръвена линия - не е късно - ето Манрико, Барми и ветър-го-вее-на-бел-кон Бонго фърлят по некое камиче у блатото, с което привличат коментиращи.
Даже върлите каманяки от СЕГА ги нема тука, вероятно по горните причини.
Има нужда от форуми като този, но формулата в момента му е сбъркана - освен ако не е "поръчан" от куманизето, в което искрено (ми се ще да) се съмнявам.
Искрено ваш: п-к Лукаш :)