Оппалааа...здравейте!
Тъкмо бях започнал фчера да съчинявам ено "На прощаване...", даже измислих първите два реда - ей ги де са " Съжалявам само за едно, че не можах да пия поне по една ракия с цяла дузина приятни хора, а с тези които съм пил - да я повторя..." и ето ги де са се скрили приятните хора!
И докато не съм забравил 2-3-4-5 молби.
Първо, имам чувството, че врагът чете /поне образованата част от ньега/ и предлагам да не се чувстваме тук чак като да не ни вижда никой - може да навредим на приятен човек.
Второ, нека си спомним и за по отдавнашни форумци и ако можем да ги поканим /и аз вече барабар Петко.../. Адаша OLDMAD го затриха за двайсе години, Devil, HEAT, не знам дали е удачно Чарли Дарвин, четях му постовете пълни с инфо с удоволствие, но той май не е много по форумите, Караваджо - също и т.н. нека си спомним.
Трето, ако ще се препечатват статии тук - айде да не са само от СЕГА, там вече марша на Менделсон звучи тихо във въздуха, макар че:
Четвърто, аз фсе още не губя надежда в един момент да разкарат разни функционални некадърници/чки най вече, с последващо утилизиране поне на най явните тролове.
И пето, таа работа тук без началник / координатор, модератор, или квото е там/ няма да мине, затова - казвайте кой е най печен и да се впряга. Подсказвам - уж щях да получавам на мейла нещо като оторизация, ама нанайци. Ами сигурен съм, че онази паплач от оня форум ще се опита да се пресели и тук под формата на никове от все още нерегистрирали се форумци. Ами като пиша сега - знаете ли кой съм - аз ли съм, не съм ли аз, нека началника да задава там по някой въпрос поне за никове, които са известни от стария форум. Новите - ше се преценяват сетне, ясно!
Ъъъъ, има и шесто - наздраве, вече 42 мин. е ракиено време!