В този форум има навляци боклуци-участници, които не съм пропуснал да напсувам, но за сметка на това особено ярко изявяващи се и при възникване на спор се проявяват като високо организирана глутница. Тук надничам от време на време и ако нещо силно ме подразни, го коментирам с присъщата ми болезнена откровеност, защото особено ме дразни преднамерената просташка употреба на неправилен български език, както откровените лъже/хвалби и политически коректни фейкове.
Някой си боклук тук се представя за професорска дъщеря, а в същото време форумното му участие генерира единствено паразитен трафик от малоумни писания, щедро гарнирани с всички възможности на мултимедията, вместо кратко и ясно на думите да бъде тясно, а на мисълта широко! Нали знаете, че великият Толстой относно следващото си поколение споделил, че Природата си била почивала!
Въпросният участник се бара едва ли не за топ преводач с английски език, а тук на практика още в началото лъсна безпринципното му саморазхвалване, демонстрирайки лошо владее на езика. Въпросният вече е понапреднала възраст и смея да твърдя, на база professional experience, че познавам добре всички англо преводачи от соца (и не само англо) и въпросният не фигурира в топ групата, аз бях член на тази група – оберфюрер as usual. Също така твърде отдавна (над 40 години) познавам основателката и към ден днешен ЕДНОЛИЧЕН собственик на фирма ТРАНСЛИНГВА-ЕВРОПА ЕООД (75% през миналия век от ООД формата), днес даже виден дамски тамплиер.
Ще посъветвам страдащата от тежка форма на ултракрепидаризъм пенсионираната хотелска администраторка as usual: НЕ ПО-ВИСОКО ОТ ХОТЕЛСКИЯ ДЕСК, BITTE!
А безОбразната в огледало кинаджийка - да стои ТАМ КЪДЕ Я ИЗПРАТИХ!
КАЗАХ!