Малко късно, но все пак успявам:
- Честито за Победата!!! И ми е безкрайно гнусно, че повънкашната и шефа 'и са се окъкали и с това са оплескали всички нас, в идиотската, лъжлива антисъветска / антируска "декларация" - по-точно нова провокация..
Достойни са за проклятие во веки веков. Особено пък и за отварянето вратите на задължителната ваксинация! Косвено е, с извънредни пълномощия на здравния министор.
В споровете си вие всички забравяте, че главните виновници, стъкмители, финансисти и облагодетелствувани от ВСВ (както и от ПСВ и сега от вървящата вече със засилени темпове - ТСВ), са винаги едни и същи! Така, че десетките милиони жертви, съсипаните съдби на стотици милиона по време и след това, разрушенията и пр. и пр. - доведоха до Коронуване на стадото - ака плебса. Сега всички сме в шах и пред окончателен МАТ! Бъч е прав в мнението да гледаме НАПРЕД. Но и никога да не забравяме и гледката назад! Защото тази останала назад, ни я готвят в стократни размери в близкото бъдеще - либерал-фашистите.
Така, че аз днес си мислех за всички познати и непознати загинали по фронтовете и от двете страни, под бомбардировките, в лагерите, в разрушените си домове, а след това - за осакатените съдби на оцелелите! Поне това аз съм го съизживял от краят тогава - насам.
И което е най-важното, трябва на всяка цена да спрем, кой - как може, козните на същите подпалвачи от тези Световни войни! Те са винаги едни и същи, но сега са зинали да лапната света!