Сред кои? Сред сърдити старчета с мокри блянове да са агенти на Путин, та белким преодолеят смазващото ги чувство за незначителност? Айде нема нужда! ???
Ще започна от тук, щото в последните ден-два отсъствах, занимавайки се с битовизми - от къде е най добре да купя хубав шаран за Никулден, щото трябва да правя - два! По технически причини не можем да го празнуваме в разширен състав точно на Никулден, та си го правим с по добрата половинка на къси светлини, след което избираме ден с по младите...и т.н.
Фирмин, аз се вписвам много добре в понятието "сърдито старче с мокри блянове", но има и малко разминаване, мокрите ми блянове ич даже не са към Путин, та ся имам въпрос.
Съм ли според твоето определение ф категорията да преодолявам смазващо чувство за незначителност, или...?
Чекам оДговор и ше мина по натъй.
Сетне.
БГ ситизъна ф целостта му на 80 плЪс 20 % му бе поставено условие - НАТО плЪс /малеейй колко съм политкоректен!/ ЕС или :i_didnt_do_it!-2146:
Вече веднъж съм пускал вица за Вуте, дет съдел гоуема сладкарска фирма, че го е изпотрошила, нещото, което обясняваше кратко, в един разбираем виц, защо ситизъните, сите, рекоха - ОК сме!
Дори и тогава, сърдитите старчета си рекоха - ами ЕС, добре, що пък не?
НАТО - какво да се прави /тук виж вица/, явно и на запад действат както ф дълбокия соц - книгата "Отнесени от вихъра" се продаваше с 2-3 тома на "Наръчник на пропагандиста" и още нещо боклучаво.
За ЕС - да бе, нямах гоуеми съмнения, само че не за ТОЗИ ЕС.
С тъпите криви краставици, емигрантските пинизи, още по тъпите еврозелки накацали всички управляващи органи и т.н. Въпрос, който не ми се коментира, вече десетки пъти го споменавам, като оДговарям на партнери, що трябва и на теб да давам същото обяснение?
Нямах и хабер тогава, че тъпите зелки могат да крепят една мутра, щото им е удобна!
Благодарим им и да си вземат куклите заедно с парцалите и да се махат!
Ония, другите, с гоуемите пищови - също! И то поне защото и на тях им излязоха малки пишките, та не само нама как да ни осигуряват целостта и живота, ами се опитват да ни правят и пушечно месо - фронтова линия сме били, рзбийш ли!
Ай сиктир!
Лошото Фирмин знаеш ли кое е!
Че и ти самият добре го знаеш нашият "избор", но спекулираш и ти точно както и партнерите - кога - както ти изнася!
Айде, в СЕГА иди-доди- там са само СгуньОвци отсреща, а тук що го правиш?
>:( >:(