Преди всички коментрии, шеги и закачки по-долу, нека още веднъж да изразя възхищението си от вашето майсторство, проявен вкус, овладяна техника и художествено изящество при избора на сюжет, момент и композиция.
Благодаря за удоволствието от показваното ваше изкуство тук! Поклон!!!
1. Дърт Вейдър с пейзажа си от Ноември 07, 2023, 03:54:25 влиза в конкуренция с ИИ на Енгелсовата тема със стриптийза. Картината е комбинация от фалически символи – на заден план и със загатнатият Венерен хълм в 1/3 на кадъра – ляво, отпред! Не, че в дясно няма кадри от друга символика. Като цяло Пейзажа е връх. Бил съм там и ако знаех как да качвам снимки тъдява, щях да ви пусна няколко от други, съседни места, пак там. Все Места из бъдещия пролив м/у Тихия и Атлантическия океани. Въобще прекрасни пейзажи.
2. Втората снимка е сякаш картина с маслени бои. Много красива със залязващото слънце кацнало на ръба на стаксела.
3. Много хубава снимка на Принца - Ноември 09, 2023, 07:41:58 Издига обекта на някакви нови, художествени нива на възприятието! И другите му от тематиката назад са прекрасни.
4. Звездоброец, такива кълвачи не бях забелязвал, със сиво по шийките и две червени триъгълничета отстрани на човките?! И жълъдовите кълвачи са прекрасни! Къде си ги снимал? - Благодаря за удоволствието!
5. Антилопския Каньон, действително е странно и красиво образувание, снимката ти ме подсети за пътувато ми и там. Благодаря.
6. Mae Ashi, чудя се над снимката на реката, дали е от моста Mont-Blanc, от брега отсреща на хотела или е от островчето Ponte des Bergues? Защото 5-звездният хотел е снет почти фронтално, а сградата с Deutsche Bank е сякаш залепена за него… При всички случай – много красива снимка.
7. Разбира се птиците се цопкат с все сили в езерото. Раздвижена снимка с хванати водни пръски – въздуха пък, с чайките. Благодаря.
8. Останалите три – възкръснали спомени за кръстосване на Юта и Аризона…
Благодаря ви приятели!