''Алтернатива за Германия (на немски: Alternative für Deutschland, AfD) е парламентарно представена дясна политическа партия в Германия. Тя е основана през 2013 година от Проф. Бернд Луке. Партията е критикувана заради своите екстремистки, антисемитски и расистки характеристики.''
Като си признавам, че не познавам каква е тази немска партия, няколко думи за използваните думи.
Нормално е един немски или американски работник или инженер да е десен, особено като се прибира след тежък ден да гледа разни млади черни да чакат пред обществените кухни. Само защото са черни ставаш и расист, но не защото ги мързи а защото ти им изкарваш мамбото. Същото се наблюдава и в Масачузетц. На кръстовищата просяци. Някой може да дойде от 10000 км или да прескочи границата от Мексико да им работи работата, а "мързеланковците"(просяците) не им се иска тази работа. И си десен!
И аз бях десен в Калифорния, като си карам количката и на всяко кръстовище те причакват просяци. В интерес на истината не съм видял азиатци и мексиканци. Винаги са черни или бели маймуни (White trash).
Ставаш расист ако си против черни "другари" от Африка опипват "бяло младо месо" пред катедрала в Кьолн. Ставаш антисемит ако си против арабските нашественици дошли къде поканени, къде непоканени в Европа. А не им се работи! Щото и арабите са семити като брадчедите им еврейте. Интересно ставаш ли антисемит ако погледнеш накриво някой банкстер - еврейче?
Та думите трябва да се използват внимателно. С мисъл какво означават. Иначе стават лозунги. За рецитиране.