Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 29, 2026, 14:46:51

Автор Тема: Германия  (Прочетена 475598 пъти)

0 Потребители и 29 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10322
    • Профил
Re: Германия
« Отговор #1320 -: Април 27, 2026, 18:22:25 »
В същото време Мерц коментира и конфликта с Иран, като заяви, че САЩ са „унизени“ и са влезли във войната без ясна стратегия.

Ако САЩ са "унизени" в Иран, чудя се как ще определи представянето на извънземния разум в Украйна. Защото резилът му е галактически.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28684
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #1321 -: Днес в 07:13:04 »
Quote (selected)
Раждаемостта в Германия спадна до най-ниското равнище, откакто започва да се води статистиката през 1946 г., година след пълния разгром във Втората световна война.

Страната е изправена и пред все по-сериозни предизвикателства заради застаряването на населението.

През 2025 г. в Германия са родени около 654 300 деца, съобщи статистическата служба „Дестатис“. Година по-рано броят им е бил 677 117 или сериозен спад от 3,5%.

"Тиха извънредна ситуация в Япония"

Нещо повече, за четвърта поредна година броят на новородените намалява.

В същото време броят на починалите през 2025 г. е бил около 1,01 милиона души. Така смъртните случаи са надхвърлили ражданията с 352 000, което е най-големият спад на населението в историята на Германия, като се изключат войните.
https://www.vesti.bg/sviat/nebivala-demografska-kriza-se-razgaria-v-germaniia-6258223
Колко от тия 654 300 новородени са "мигрантчета" и колко немчета статистиката политкоректно затаява.
 Важното е:

Quote (selected)
Канцлерът Фридрих Мерц разтърси най-голямата социална демокрация миналата седмица, след като заяви, че държавната пенсия вече трябва да се разглежда само като „базово осигуряване“, което да бъде допълвано с други доходи.
Ми, не може да се издържат едновременно  мигранти и пенсионери, германците трябва да се жертват.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8848
    • Профил
« Отговор #1322 -: Днес в 10:36:31 »
Цитат на: buratinob
Quote (selected)
Канцлерът Фридрих ...

След 20 г. младите "немци" ще има да се чудят що не е Фарид.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12737
    • Профил
« Отговор #1323 -: Днес в 11:38:50 »
Ми тия са тотален когнитивен дисонанс. Немците на 200%, останалите радетели на запад за светлото бъдеще - на 150%. Нали ИИ щял да замени хората, това как се връзва с жалбите, че няма хора, а от друга страна висока безработица. Тотално са се оглупили. Населението на земята нарастнало много, от друга страна намалява, като затоплянето, де от друга страна е застудяване.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8848
    • Профил
« Отговор #1324 -: Днес в 12:25:10 »
То психясването почва с триединната догма, дето хем Бог е единствен, хем има син, който е човек, хем този му син всъщност е едно и също същество с баща си, хем има и Божи Дух, дето е нещо трето, хем не е.
Та като пращаш няколко века на клада хората, които питат как може три да е равно на едно, после вече можеш всякаква глупост да внушиш на оцелелите от кладите овце и те да вярват, без да питат.

Същото е и при мюсюлманите:
"Пророкът (или наследникът на Пророка) каза ..." и никой не смее дори да си помисли - "що пък за идиотщина е това ?!".
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.