фирмин, ако имаш да казваш нещо - казвай. ама после да не се изсукваш пак по бели гащи.
Това, безусловно, е част от забавлението тук - посерковци да коментират белите ми гащи.
Прочее, по-добре е да си тръгнеш с бели гащи, отколкото да останеш и да се периш тук с ожълтените си.
На един друг пък му липсвали анализите на партийната опозиция. Щото някога е направил и представил свой анализ. Да чукне в Търси "Нинова" в публикациите на участник "Firmin" и да си води записки. Да видим кое от това, което съм писал, не излезе вярно накрая. Но да признаеш се изисква минимално ниво на почтеност, което, уви, в случая е далеч от постигане.
Понеже Firmin много пречеше тук, посочен като враг, вреден, педераст и любител на ромите, както и всяка друга гадост, то избра да се оттегли и да ви остави да се развихрите несмущавани. Резултатът?
Междувременно, напуснаха и други форумци. С един от тях поддържам много съдържателна комуникация, спроти която никак не чувствам липса от дискусия и обмен на мнение. Не бих имал нищо против да си пиша и с други от напусналите.
Та за резултата питам - как е, как е? Триумф на правотата ви, нали? На способността ви за съждение и анализ, за прогноза? А да не би на безпросветния ви гьонсуратлък и невежество, дето ви родее със звездта ви Нинова? Не, нали? Вие сте непогрешими кат нея, позитанската папеса. Е, сега споделете триумфа и.
За мен остава забавлението да ви се радвам.