Викаш, за Станишев, при тази "схема", ще гласуваме той, аз и някой заблуден от инициативния му комитет? 8)
Дансъ изнинадъш само! 8)
Иначе си чета форума, но т.к. си ми на игнор, не обръщах внимание, докато не прочетох някои цитати.
Фирмин, за втори път ми се случва да ти кажа в прав текст, че си вреден за партията си.
И т.к. това поне според мен е доста сериозно, ще се опитам да се аргументирам.
Пледираш за инициативен комитет за издигане на Станишев.
Твое право си е.
Но! на тези избори ще гласуват макс. 2 млн. и като махнем разсеяният вот, за 17-те представители ще са необходими около 100К гласа. Това ми е отправната точка грубо.
Нататък.
Твоята инициатива може да донесе от 1 /твоя/ до към 200К гласа на Станишев.
Най вероятно 3-4 в зависимост от роднинските оДношения /при Цеццооуу поне още един од тъщата, а при бахура може и повече/. Знаеш ги героите, нали, да не ти ги разшифровам?
200к може да донесе, щото има доста хора, които гласуват като автомат за лимонада - чули Станишев - "ааа, знайм го туй момче..." и до такива като мен включително, които са на мнение, че Станишката за нищо друго не става, но за еврозелка си е утепал на мястото! Толераст, езици, правилен од секъде, с нищо по долу от сека еврозелка и...до там! Но за там - пърфект!!! За да не ме пцует колегите - само за еврозелка! За нашенска - отнюдь! И кисело зеуе не мой си спретнеш от ньега!
Та понеже еврозелки избираме и аз дори може да се поколебая да гласувам за ньега, щот ше си е на мястото.
Де да знам още колко има такива като мен с напреднала деменция? Айде аз още устисквам и нема а направим тази идиотия, мъ некой по напреднал?
И така - горна граница слагам 200К чисто от неразбиране, грешки, деменции и т.н. И това ми изглежда реалност.
В крайна сметка, ти Фирмин, ще си отнел едно депутатско място с тази си инициатива за Станишев. По точно - ще си загубил гласовете за това място.Но пък ще си си начесал егокрастата.
Вреден си Фирмин, но бъди здрав!
Ако на това е останала БСП, да зависи от малка част от членовете/феновете си и това да дава възможност за преобръщане на вот - все едно, по добре да се гръмне човек, отколкото да го фанат жив канибалите.
Или да продължи това, което е сега булгаристан.
Още веднъж, бъди здрав и продължи да ги измисляш все такива инициативи.
Може пък и да е верна максимата, че всичко, което не ни убива ни прави по силни! Е, малко извън Сун Дзъ, ама кво пък!
Горния, може и да не забележи!