Аз не помня дали Butch е вече тук, но за всеки случай ще му метна една поканка.
Имам му Скайп-адреса в америчко и от време на време си общуваме.
Можеш сам да провериш дали вече не е регистриран в „Потребители“ → „Списък на потребители“.
Напоследък съм много ангажиран и ми остава време само по и след "потайна доба" да попоглеждам къмто "Сега".
Мисля да се прехвърля вече само тук.
Като гледам компанията - нещата се пооформят вече.
А аз се чудя къде изчезна след първоначалната ти активност тук :)
Между другото, отколе си пазя едно емотиконче, което ще дам прикачено и (при желание и одобрение) би могло да обогати колекцията тук.
Опитах да го сложа директно, но не ми се получи - с командата за адрес на картинка -> (тук)!!!
За да стане с тази команда, трябва да е качен някъде (като моите снимки, които пускам в „Цветни картинки“). Но има и друга възможност — да го прикачиш като файл към коментара си. За целта трябва да натиснеш хипервръзката „Прикачени файлове и допълнителни опции“, която се намира точно под прозореца за писане на коментар.
Но имайте предвид, че твърдият диск на машината, на която е форума не е много голям и ако започнем да прикачваме често файлове към коментарите си, много бързо ще го напълним. Но това е друга тема, която ще трябва да обсъдим в раздела за организационни теми :)
PS Ако емотикончето се казва erotic3.gif значи си успял да го прикачиш, но тези файлове се виждат само от регистрирани потребители — видях го чак след като бях написал коментара си :)