Чуждопоклонничеството, нихилизмът и самобичуването ти, че не си толкова цивилизован колкото тях, както и търговският ти "вкус" не ти носят дивиденти. На мен ми е много странно, че се налага да обяснявам толкова елементарни неща, на какво пък......в краен случай ще ме замерите като архаичен продукт.
няма да те замеряме, само се успокой и се огледай - същите сме като теб, със същия живот, кога добро, кога лошо, даже със същите спомени
има някакви нюанси , които са готини -един иска традиции, друг - Ким Кардашиян, трети да пише умности по форуми, и всичките до един са прави
и не се самубичуваме,хич /освен след половин шоколад :image008:/, щото и през ум не ни е минало, че не сме цивилизовани колкото тях, напротив даже
но светът ни е интересен в цялост, с нашето и чуждото, даже рядко го делим така
не може Асолче, да пренебрегнем цяла вселена от книги, кино, картини, шарени нрави, чужди брегове, постижения, няма защо да го правим заради един Хелоуин, или Валънтайн
пък ако знаеш каква пита със сирене правя на Сирните Заговезни и какъв народ събирам у нас да боядисваме яйца по Великден, охо!
бе, аз пък съм сигурна ,че разбираш добре писаното от нас ,другите, ама обичаш битките и стреляш