Гоци рече преди време, че се оттегля от активната политика, каквото и да значи това. Следващото момче което се зае с този пропаднал проект също пропадна и тогава Ру5водки стана шеф.
БТВ, винаги съм го възприемал с висок IQ и зяпнах от изненада, като го видях в АБВ. При всички случаи обаче, не му е чист косъма. Сега аз пък очаквам да видя не какво ще искат - едно избираемо място на Калфин според мен е приемлив компромис, стига останалите да си наложат трънените венци и да няма никакви тън-мън. Същото очаквам да се декларира на всеослушание от Ру5водки.
Такива ми ти работи накратко.
Там няма глупави хора, има различно мислещи, но не толкова различно, че да са вън от едно общо течение, което все повече се налага от действителността. И ако онова дето съм го препостнал в другата тема - за ОФ, се е зародило като необходимост заради ИКодекс, то според мен отдавна е назрял този момент да има обединение не само от сродни формации, а и с десни ако щеш, но поне приемливата част от десните, пък ако ще за в бъдеще това да доведе до неясни колизии.
За да се изрине тази чума ГЕРБ вече не стигат усилията на БСП. Дори и пак да се правят самоубийствени компромиси с ДПС - пак не става, вижда се, че ДПС, която по принцип би трябвало да е най близо до БСП като електорален състав, е узурпирана от клан който почти по нищо не се различава от клана ГЕРБ и винаги е готов да се съюзи с него. Просто главатарите на две шайки са по способни да се разберат, независимо от електоралната им маса.
Наистина е дошло време разделно, но този път не е по оста ляво-дясно, а по оста мутросган и останали.
Всички останали!
Ясно е, че под "всички останали" не мога да разбирам пещерните антикомунисти и тъпаци. Еужени Миайлюф, Иво Инджовия, Илиян нам койси, минчевци и други овци никога няма да се присламчат към нова формация антигерб, те просто ще си останат там, където са и сега - крепачи на мудете Му.
Но за останалите - ще видим, дали ще бъдат на висотата на изискванията на времето.
Малък е шанса, да, не съм наивник, но не се ли опита - заминали сме си!