Майндър,
Аз това съм го поствал още преди година - две, само че тогава десните лижеха и "получаваха", въпреки че още тогава прогнозирах как ще бъдат изядени и "отделени" и единственото спасение е "голяма" коалиция от германски тип, но не "голяма" като депутатско представяне, а точно леви и десни против ГЕРБ.
Е, сбъдна се отделянето и затова чак сега се надявам, че е възможна, а дано вече са си извадили поука.
Преди седмица две го слушах оня Атанасов, дет се прай на генерал, че вече си имали едно на ум, че вече знаели...бла, бла, бла...а да видим колко знаят.
Но поне с част от десните, примерно "Дай България", не изключвам възможности за общ проект, само и единствено с една цел - вън шайката от управлението на БГ.
В крайна сметка достатъчни са 1-2 години такова взаимодействие - до изритването и на последния плазмодий от шайката. След това пак да се разделят, да се конкурират, да се карат...каквото искат, но поне ще има шанс малко от малко да се съвземе мамковината.
И да - тези няколко изречения, които пиша, със сигурност изглеждат наивни, ограничени, с непълнота и т.н., но аз нито имам място да пиша тук фермани, нито желание.
Поствам само за едно - вярвам, че има и такъв шанс. Толкова!