0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
„Bellingcat: Вторият заподозрян в случая Скрипал е лекар от ГРУ“„Александър Петров“ e всъщност доктор Александър Евгениевич Мишкин, твърди сайтът за разследваща журналистика
„Отравление Скрипалей: о работе спецагентов рассказал израильский эксперт“Александр Брасс: «Версии, которая подобна британской, вы не встретите даже в детективах для женщин»
Без да съм чел в сегабг, ми е ясно какво става там сега:Партнерите в екстаз врещят, преструват се, че вярват на англосакските лъжи и фантазират за Путин в Хага.
Като знам и в България , и в Израел колко са ме припознавали в лице за автоинструктор от Русе , инженер от "В. Коларов София , Любо от Кюстендил , Моше от Бер Шева , Махмуд от Калкилия и даже Серьожа от Краснодар - въобще не обръщам внимание на тези вестникарски полюции !
«Версии, которая подобна британской, вы не встретите даже в детективах для женщин»
Quote (selected) «Версии, которая подобна британской, вы не встретите даже в детективах для женщин»Да не те обвинят в сексизъм :embarrassed-2156:
... публичния софтуер за лицево разпознаване 8) ...
Трябва да се отбележи, че един от най-известните литературни детективи е мис Марпъл, да не говорим, че изобщо не е сигурно, че мъжете по ги бива в детективската работа :p
ще си ви шпионирам пък :light_bulb-1377: :t9411:
Във форума на „Сега„ се вихри .. „Залудо пиши, залудо не стой„Не следя отблизо темата, но срещнах тук нещо.https://xn--80aafiaedk3day5l.xn--80asehdb/news/quot-terrorist-so-stazhem-quot-turtsiya-uznala-v-grushnike-chepige-rezonansnogo-killera/По това, кой е имал полза от операциите, в които е участвал, за кого ли всъщност е работил?
Как може да си сигурен, че снимката, показана от турците на Боширов е автентична?
— Ей, че са нахални тукашните курви! Поне да е за пред хората, маймуната му с маймуна, а то същинска скумрия, само кожа и кокали. Да я духнеш, ще падне, а пък дъртата му мистрия все пак иска да си има работа с войници.