Даже се кълнат в него, за да получат гражданство. За да бъдеш американец, трябва да си първо овца
Много здраве от една овца. Бе...еее
Научете първо, че се кълнем в конституцията, както и всеки държавен чиновник или войник! Не в някакво правителство или говернмент!
И тъй като темата е за Русия, да се върнем към темата!
Ровя се из мрежата и попадам на интервю с Михаил Полторанин. Не е случаен човек, макар че е "изпращял" сталинист. 83 -годишен дядо.
Good for him!
Anyway!
В това интервю става дума и за това, че земя в Русия заедно със селата се дава на концесия (на чужденци)
*. Ако се намерят полезни изкопаеми, селата ще се изселят. Стана дума в интервюто, че Красноярската вец и Братската (гордост на СССР) са дадени на американци.
Колко е истина в това? Има тук хора които и сега са в Русия, или са взели руско или съветско образование.
Защо не трябва да вярваме на първи заместник-министър председател на Русия?
Тук виждам "warmongers". Защо трябва да се вълнувам коя империалистическа хиена ще надделее?
Как ще се подобри вашият живот ако "колективният Кремъл" изтика алчните западняци зад линията Кързън? Пенсиите ви (ни) ще надвишат ли минималните 200 евро?
Напълно разбирам "героичните усилия" на един Швейк, да обикаля "около" Чешке Будейовице докато "търси" военната си част? :lol:
Аз съм този Швейк. Не мисля да стрелям по безработни учители от отсрещната страна.
PS Ето и интервюто:
https://www.youtube.com/watch?v=XvzFwlZbYCQ* Защо горното ми наподобява "родната" България. Дават се на концесия или дори се продава земя на чужденци. Дават се природни богатства на чужденци. На концесия или "просто така".