Очевидно човекът е силно обиден, като неоценен военен експерт, силна обида предизвикала психична патология. Обидата просто му е изписана на лицето!
Това е ясно, че е обиден. Няма как да е по-различно, след като той беше на терен, да си рискува живота, мафиотите в Кремъл от "кооператива Озеро" правеха пачки. Нещо да кажеш, че Русия
продължава да снабдява Украйна с ток и газ? Добро сравнение с 22 юни 1941 и търговията с врага до последния момент преди войната.
Нещо по въпроса, че с посредничеството на високи чинове в Русия въглищата от Донбас се продаваха на режима на Украйна?
Това не го казва само Стрелков. Мрежата е пълна по въпроса. Няма как да се скрие.
Нямал Стрелков военно обрразование. Какво военно образование има Путин или военният министър Шойгу? Стрелков е учил история което е добра основа за политик и да вижда нещата добре.
Истината е, че Русия изтърва златно време да реши въпроса с Украйна 2014 и сега ще получи и войната. Независимо, че руснаците не я искат.
Истина ли е, че Русия (Путин) още преди да се срещне с тов.Си, заяви за единен Китай, но после китайската страна не призна Крим за част от Русия? Просто си премълча. Китай не иска да работи с Путин и не го смята за надежден съюзник. Искат само да използват Русия. Не биха си мръднали пръста (без звонк) за Русия.
PS В 2012 г бях още в Bay Area. Имах съквартирант руснак - младо момче, студент. Така се случи, деляхме една къща. Та този студент ми каза за Стрелков: "Запомни това име! Ще се чува за него!". Не че е важно, но след време виждаш, някой неща си стават.
За мен Путин е "loser". Страхливец, който не иска да поеме отговорност. Човек работещ за олигарсите в Русия. Нямам съмнение.