Но вчера Китай каза, че може да изкупи всичко, но не каза по каква цена.
В момента Китай изкупува всичко, на каквито и да са цени.
Естествено, за дългосрочни договори цените са съвсем друга бира, но едва ли ще се различават много от цените, които
бяха договаряни със страните от ЕС.
И които в близките години, по нови договори едва ли ще бъдат такива.
Тъпаците не можаха да разберат, че руснаците могат да карат до края на живота си без Бентлита и пармезан, без Кола и Макдоналдс, а останалото си го правят и сами или могат да си го получат от Китай.
Същите тъпаци, не можаха и вече си мисля че нямат просто възможности да разберат, че те самите ако искат да си направят живота черен - могат да слушат краварските простотии и да се отказват от енергоносителите на руснаците, но съм изумен, че не стоплят и друго - че им трябва още и цялата Менделеева таблица и все повече ще им затрябва, че след като загърмят икономиките им от високите цени на краварският LNG, ще си затворят и пазарите. И т.к. природата празно не търпи - ще набутат там Китай, който ще произвежда и продава още повече и ще търси руския газ и нефт още повече...
Не, наистина не ми е ясно какъв идиот трябва да си, за да не разбираш, че цицините ти се появяват от мотиката, която сам настъпваш ли, настъпваш!
Едно време вица за Чапаев беше, че два пъти настъпал мотиката, ми той е гений в сравнение с тия бе!