П.П. И Сим4о значи не знае кои и къде са Гог и Магог зад желязната стена, която ги спира.
Я да хвърля моите 5 стотинки в загадката за Гого.
[38:3] и кажи: тъй говори Господ Бог: ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на Рош, Мешех и Тувал!
Ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на Рос, Мосох и Тувал,
(уговорка - "разумът" ще докаже всяко твърдение и сам ще си повярва)
То какво има за вярване - нещата са по ноти!
Войната след някакво спортно събитие?
Ами ей я - аз още от 2014 из форуми говорех за петте дена след Зимната Опимпиада .. същото го казваше например и Павел Глоба (той май бил ползвал книгата на монаха Авел)
Павел Глоба сказал: "Третья мировая война разразится в марте 2014 года или даже во время Олимпиады в Сочи. Точнее, максимум через пять дней после ее завершения".
Ще призная - СБЪРКАХ!
На пръв поглед - още тогава всичко беше многообещаващо - петте дена минаха, случи се Крим, "Доналд Кук" влезе в Черно море ..
Да, ама не .. не се беше изпълнила датата..
Кога беше сега началото ??
22.02.2022 - признаването на ДНР ..
И кое не се сбъдва?
Петте дена след Зимна Олимпиада (но не в Сочи , а в Пекин) и началото на бойните действия ..
И 22.02.2022 се сбъдна!
Бе отворете Интернет .. още 2014 писах за войната .. а сега в "Дневник" дадох и точната дата на началото .. тъкмо когато народът се шашкаше, ще има ли нападение над Украйна, или Байдън е стреснал всички ..
Единствен аз виках : "много ясно, че ще има .. 22.02.2022 началото .. а после - и още! "
Та при условие, че имаме ЯВНО СБЪДВАНЕ на събитията и на казаното (даже и на мои думи из форуми) .. какво повече да се умува ??!
Още навремето в "Сега" ми се щеше да направим дискусия, кой какво мисли - кога ще дойдат войските на Гога и Магога , кога ще бъде разрушен Дамаск, кога ще е Дабик, кога ще е Константинопол ..
Но пишехме, само аз и ЗИПът ..
Та то се сбъдва пред очите ни!
Отворете - вижте какво съм писал 2013 , 2014 ..