Така е, но знамето поне показва стремеж към това. Ето например в Каховка, която руските войски освободиха:
Дано не греша, но тези снимки от Каховка, публикувани от Лъчо, първоначалните заявки - от 2014 - за народни! републики, червените знамена по бойните машини, резултатите от посочения от Лъчо опрос, легендарната бабушка с червеното знаме дават знаци, че на хората им писна от Ринати, Коломойскита и под. и си искат държавата обратно - онази държава, за която гласуваха на референдум в началото на 90-те и която не би ги изоставила на произвола на нацита, байдъни, както и на поросьонки и други зеленясали САЩски марионетки. Представяте ли си го как би реагирал СССР на събитията от 2014?
Това са ясни знаци към Кремъл. Не се и съмнявам, че са ги разчели. Съмнявам се - основателно, че ще го покажат. Скептична съм, че ще им обърнат внимание изобщо. Имам предвид, че дори да сменят флага на РФ, каквото предложение има, това ще е изпразнен от съдържание символ. Както вече писах, не искам да се повтарям, този флаг върви с определени по същество фундаментални промени в обществените отношения, които не виждам как биха се осъществили.
Поради което, колкото и да не ми се иска, съм скептична към НАЙ-КРАЙНИЯ, СЛЕДВОЕННИЯ изход. Да, ще си вземат обратно Южна Украйна, да, ще озаптяват може би останалата част от 404. И докога? И какво от това?
Дано греша, че ми писна да съм Касандра Пророчица.