EndGameWW3 🇺🇸
@EndGameWW3
Update: Russia has warned Japan of "retaliatory measures" if it expands joint naval exercises with the United States near Russia's eastern borders.
Въх!
Ръша се била разтревожила от т'ва, че ше се сдобие с още един "източен фланг" срещу себе си ...
Само че този път "западен и презморски", насреща си – с Джапан!!!
А сега НИЕ сме съюзници баш с тези хора, дето обещаваха и острови, и какво ли не , и твърдяха, че съзническото дело е общо .. .. , като бяха в Ялта на зор ..
И?
Ми съюзническото дело беше общо .. и се бяха абсолютно твърдо разбрали за след победата .. и за Курилите и за Сахалин - каква да им е общата позиция и как ще натискат Япония да подпише мир ..
.. само че така си пишеха само до август 1945!
После се оказа - че не е май баш така!
Та цялата история, носи в себе си огромна поука! И Човек трябва да си избира мноооооого внимателно съюзниците!
https://www.vbox7.com/play:7ea3fae5c4 Ей го .. повечето мислим едно и също!
Представятели си СЕГА да стане същото, като с Русия и Япония..
САЩ се лютят, зарад Донбас, викат "дайте да се събереме , който носи мъжко сърце и кирчовско име ".. говорят за борба, кат за една ближна, обща веселба..
А после!
Ми подпишат договир, изневиделица с Путин!
А ??!?
"Той вече не е лош, излезе че е мноо як пич"..
А ние си останем в състояние на война .. и нямаме газ, ни нищо ..
А сме се включили ЗАРАДИ АМЕРИКАНЦИТЕ, зарад техните къндарми и обещания!
Как ти се струва Джиджик.. представи си го просто хипотетично..
Ми ТОВА е станало и с Япония ..
Русия е все още в състояние на война, но си има и съюзници.. САЩ , Великобритания , Китай .. навремето са се договаряли заедно, да са против Япония ..
Русия има пълното право да се обърне към тях :
"Приятели, съюзници, недобитите самураи от Милитаристка Япония още се зъбят .. дайте да си довършим войната, както си имаме договор и да я натиснем, да подпише мир СЪС ВСИЧКИ участници в нашата коалиция ..
Ние сме съюзници, ние сме си общо Unus pro omnibus et omnes pro uno .. El pueblo unido jamás será vencido .."
Представяте ли си , едно такова изявление на Лавров утре?