По повод "мръсната бомба", която руснаците подозират, че ще се опитат да се изходят укрите.
Може да е така, а може и да не.
Никой, освен съответните служби не знае, а може и те да не знаят.
В крайна сметка руснаците сами са си виновни.
Трябваше да знаят, че срещу себе си имат луди.
Не, не всички украинци, само висшето им ръководство, военното такова, съветниците им от саксите, въобще всички в 404 на които се пада да вземат решения.
Като така, трябваше да са наясно, че никакви действия за пазене на инфраструктура, животи на укроплебса, жестове към запада, милозливост, заобикаляне на жилищните райони и др. такива, нямаше с нищо да им спестят проблемите в които сами се набутаха.
Лудите укри от управлението ще се насерат, но ще предизвикат ТСВ. Както Путин няма полезен ход освен победа, така и те нямат полезен ход, освен да въвлекат света в ТСВ, пък там - квот доде!
Иначе - ...не знам те какво си имат като бул. Ленин с високи осветителни стълбове, но ще висят на тях..не, не на въжета - на собствените си черва.
И при това положение - какво очакваше Путин?
Ами аз верно съм си диванен, даже не експерт - наблюдател, но ето един дето не е наблюдател -
„Искам да разкажа малко за войната, която днес върви на наша територия. По-рано говорехме, че провеждаме специален военна операция на територията на Украйна, но вече войната върви, вече върви война на наша територия. И моето мнение, ако ви е интересно, аз съм много недоволен от това. Вече обявихме военно положение в тези райони, граничните, които граничат с Украйна. Но те не се стесняват, стрелят по мирни граждани, по мирни обекти, унищожават социални обекти, убиват деца, старци. А ние в отговор, отговаряме по моему така слабо отговаряме. Ако дойде снаряд при нас, в наш регион, трябва да ги изтриваме от земята градове, за да се вижда хоризонтът чак надалече“, - анализира Кадиров
Не съм кръвожаден, но започвам да се съгласявам с този
https://offnews.bg/sviat/kadirov-plashi-kavkazkite-mazhe-ako-pobedi-zapadat-shte-se-omazhvate-788021.html