Няма договор който наглосаксите да не са нарушили в първия удобен за тях момент.
Там е работата, че писмен - няма.
Белязания или е бил безмерно тъп и на оня шибан кораб край Малта не е подписал нищо, или просто е бил готов да прЕдаде всичко от нашите държави, заедно с хората - като овце в обор, или е бил толкова наивен, че да приеме приказките на саксите за чиста монета.
Което от трите да се е случило - е за обесване на собствените му черва.
Това, което аз съм ровил и прочел, може би също е фейк, но то е, че белязания като го питат какво ще иска за ГДР им е отговорил - ами нищо, включете я към ФРГ.Или нещо такова.
Настъпва такова объркване у американците, че молят за прекъсване и фащат за гушата преводачите, да им преведат точно, дословно, тоя тъпак това ли им е казал?
Това им е казал.
ГДР заминава за нищо! А също там, в този материал съм чел, че са били готови поне на две неща дори и без пазарлък - отписване на всички дългове на соцстраните плюс ...забравям вече сумата за компенсации, щото трябва руснаците да се изтеглят от базите си там.
Бази, които са в съответствие с договора от ВСВ - така, както не са се изтеглили до сега американците от западна немачка.
Предадени!
Дори не продадени!