А това с изплуването на подводница в Хъдзън е приятелска закачка.
Все пак, ако няма да е закачка - по добре да е в Потомак.
п.с. а защо трябва да изплува? Доколкото знам и изпод водата могат да се закачат тези неща.
въпросът е защо са им на бойните глави gps тракери след всичко написано до тук
това е моята закачка към алиса.
Заради международният тероризъм.
И да не стават провокации под чужд флаг.
Например. Путин обяви, че води война срещу сатанистите. Къде е този сатанизъм? ЛондонСити.Световната банкова система. Има ли армия? Няма. Но финансира различни терористични организации.
Спомням си, по време на войната в Сирия се коментираше една ядрена бойна глава, която е открадната, изчезнала, от американска военна база в един от северните щати. Описваше как точно е станало това. Имало е разследване, уволнени..
Статията беше за това, къде би могло да бъде нейното приложение, и беше написана преди изборите 16та година в САЩ, когато всички бяха убедени, че Х.Клинтън ще стане президент, и ядрената война САЩ/Русия вече е на хоризонта. Авторът изказваше тезата, че за да създаде повод за размяна на ядрени удари между Русия и САЩ, ще се взриви таи бомба някъде по източното крайбрежие на САЩ, ще се обяви, че Русия е нападнала Щатите, и веднага, без разследване и съвещания с ген щабове и други, президента взема решение за бомбардиране на Русия с целият ядрен арсенал на САЩ
Между другото, по време на мандата на Тръмп такъв вариант се обсъждаше, и бяха в очакване за развитие на такъв сценарий, с малката поправка, че не президента, а някои генерали, приближени на Дийп стейт, пренебрегвайки ролята за вземане на решения от президента, издадяха заповед за ядрена атака на САЩ срещу Русия.
Контролът и напрежението в САЩ тогава бяха доста засилени. Ако помните, имаше и опит президентските функции да бъдат иззети от не помня кой генерал, главнокомандващ северният военен окръг да кажем. От там, където изчезна и тази ядрена бомба, и където е бастионът на демократите и Дийп стейт. Тогава, по времето на Тръмп имаше мини война в самите САЩ, и някои бази където се бяха окопали дийпстейтци в армията, бяха унищожени.
Говореше се дори, че Тръмп се отказа от борбата точно под заплаха от взривяването на тази адрена бомба някъде в САЩ.
Тази ядрена бомба я очакваха да се появи и в Сирия, но и там не изплува.
Така че, една ядрена бомба има на свободно плаване. Може и да са по вече, но аз за една съм срещала.
Затова ядрените оръжия са под контрол, и всяка държава отговаря за своите ядрени бойни глави.
Преговорите между САЩ и Русия за ядрените оръжия са свръхсекретни.
Всеки, който който говори за ядрена война между САЩ и Русия обслужва международният тероризъм, който единствено има интерес от тази война.
Не знам дали успях да обясня разбираемо