Абе глупак
Това беше защото писах, че времето на предимствата на АБПФК е минало. Нали?
Няма смисъл да се потиш, умствено де, тук в сектата съм научил неподозирани неща за себе си и че има доста недомаслени с повредени мозъци от редовен алкохолизъм. Които като тинейджъри се хвалят колко са пили.
Ще ви оставя да се пържите в собствена тъпота. Няма да ви отварям окото.
Що се отнася до любимеца ви Путин, ще съм жив като го изнесат от бункера му ведно с креслото. По Нова Година!
Бившите комунета са най-запалени по Путин и банда. Нямам обяснение защо.
Нали няма нищо обидно в "комунета"? Това са просто хора опортюнисти. Човещинка...Няма да си го слагаш на сърце! Признавам си, и аз ако имах възможност щях да съм.
Бившо "комуне" Те това е опортюнизъм. Не съм те излъгал.
Хубаво е, че си стрелял с ракети. То не е като да знаеш как са нещата и кой взема решения да се свали цивилен самолет. Е, аз ги знам. ( не съм въртял ръкохватките да държа целта в кръстачката. Не ми е било това работата) Във всички случай не е командира на дивизиона. Не и в мирно време. В Русия няма обявена война? Нали?
Разхвърляна ти е мисълта. Какво като остават следи? Ще се разбере. Евентуално/
PS Не съм служил в щаб. Там спях, до охранителния взвод. Аз давах дежурства в командния пункт на дивизия ПВО. Ямбол.
нали там на стотина клм. живееш
Не живея там от 6 месеца. И не са били стотина км. Погледнах през прозореца и се успокоих. Все още съм в Стара Загора. Все си е същият прах и "уплътняване" на блокове с тъмни прозорци. Все някъде трябва да живееш. Не може да си никъде. Е, аз съм тук.